Cikkünkben egy siófoki nyaraló vendégszobákkal kiegészülő  modern otthonos terveit mutatjuk be.

Lima Design látványtervezés nappali modern

A megbízók siófoki nyaralójuk igényes belsőépítészeti tervezéséhez kerestek rutinos és szakmailag is felkészült tervező és kivitelező csapatot. A Lima Design által képviselt, már korábban megismert tervek és hangulatok késztették a tulajdonosokat arra, hogy egyedi elképzeléseiket Ördög Alíz és Madosfalvi Zoltán kompromisszumokat nem tűrő naprakész tudása valósítsa meg.

Taupe színek nappaliban Lima Design

Lima Design Kft. Tervezőstúdió

Neutrális színek, modern lakberendezés

A kétszintes modern családi nyaraló kialakításánál is az alapvetően modern, de otthonos összehatás elérése volt a cél. Ezt leginkább a minőségi anyaghasználattal, az egymással finoman harmonizáló natúr és meleg színek alkalmazásával érték el. A földszinti nappali, konyha és étkező alkotta többfunkciós térben a nagy felületen megjelenő fa- és kőburkolatok dominálnak. A B&B Italia visszafogott árnyalatú kanapéja és étkezőszékei biztosítják a teljes kényelmet. Ragyogó színfolt a konyhapult feletti vörösréz függeszték és a minimalista stílusú kandalló.
Ezen szinten találjuk még a szülői fürdőszobát is, ahol a tökéletesen letisztult minimál felületek adnak teret a felfrissülésnek, fahatású cementlapokkal, üvegfalú zuhanyzóval valamint a Lima Design által tervezett egyedi mosdópulttal.  A kellő komolyságot tükröző tiniszobához már nagy képernyős tv és külön modern kerámialappal díszített és minőségi szaniterekkel berendezett fürdő is jár.

Gyerekszoba látványtervei

Gyerekszoba látványterv Lima Design

A vendéglátók, rokonaik és ismerőseik számára is hasonlóan elegáns és kényelmes körülményeket szerettek volna biztosítani, így az egyes vendégszobákhoz külön fürdőszoba is készült. A hálóhelyiségek berendezését olasz design bútorok biztosítják, az egyedi megjelenést pedig egzotikus hangulatú cementlap emeli, mely a fürdőszobákban is visszatérő elem.

Lima Design Cementlap dekoráció marokkói burkolat

Lima Design modern, cementlap mintás fürdőszoba burkolat

Betonhatású burkolat modern fürdőszobában Lema Design

Vendég hálószoba berendezés

Vendég fürdőszoba tervek Lima Design

Világos fürdőszoba modern falburkolattal Lime Design

Minimál fürdőszoba fahatású falburkolattal Lima Design

Szülői fürdőszoba hosszú mosdópulttal

Tervezte és kivitelezte:

Lima Interior Design

 

 www.lima-world.com