A Lima Design munkái során nagyon jól ötvözi a tengerentúli high standard üzleti tapasztalatait a magán megbízó életszínvonalából, elképzéseiből adódó kérésekkel.  Cikkünkben a Lima Design egy igazán vonzó, külső és belső tereket is érintő komplex tervezői feladatát, egy budai családi ház luxus színvonalra emelését követhetjük nyomon, mely során megismerhetik a LIMA Edition, korlátlan szolgáltatásának eredményét.

Lima Design Luxus budai modern konyha tervek

A második kerületben található remek adottságokkal és egy tágas kerttel rendelkező családi ház új tulajdonosai gyökeres átalakítást, teljesen új szemléletű belsőépítészeti kialakítást álmodtak meg. A fő irányvonal a letisztult terek, a kifinomult elegancia előtérbe helyezése volt, amit a luxus életérzés jár át és tölt meg egyedi hangulattal. Ezt a minőségi igényességet változatos anyaghasználattal, fémes felületek alkalmazásával, különböző mintázatú plasztikus, nagy felületen is érvényesülő burkolatokkal érték el. A végeredményhez hozzájárultak a harmonikus színek válogatása, a design tapéták és lámpák megjelenése is.

A szigetes elrendezésű konyhát és a szervesen hozzá kapcsolódó étkezőt a terasz felől bőséges természetes fény tölti be. Kortárs hangulatot áraszt a nyers fa felületek színe a konyhai gépek elegáns fekete és fémes színeivel. Különleges összhatást értek el itt a mennyezeti irányított fények, a design világítótestek és a rejtett led fények hatásos egységével.

Lima Design, olasz design bútorok belsőépítészet

Minimalista nappali igényes kandallóval

A közösségi funkciót is betöltő tágas nappalit az olasz design bútorok uralják a maguk figyelem felkeltő kontrasztos színeivel, a falakon pedig 3D falburkolatok és tapéta különlegességek vonzzák a tekintetet. Ezek a finom megoldások teszik élővé, érdekessé és izgalmassá a letisztult alapkoncepciót. A nappaliban a kandallóval egybeépített médiafal az egyik látványelem, ahol a kedvenc filmeket lounge kanapén elnyúlva lehet nézni.

Vendégszoba kanapéja

Lima Design luxus vendég fürdőszoba

Vendégszoba külön fürdőszobával

A Lima Design-tól már megszokhattuk, hogy a gyerekszobák kialakítása ugyanolyan alapossággal és igényességgel történik, mint bármely más helyiség, hiszen az alapító páros saját élettapasztalattal rendelkezik  e téren. A kékes és rózsaszínes árnyalatú színek sejtetik, hogy egy fiatalembernek és egy tinilánynak készültek a szobák, akik még a szülőkkel élnek.

Lima Design igényes fiúszoba lakberendezés

Lima Design igényes fiúszoba lakberendezés térhatású poszterrel

 Fiúszoba fürdőszobája Lima Design

Lima Design lányszoba rózsaszín és pink kombináció

Panorámás lányszoba lakberendezés Lima Design Kft.

Az igényes, minőségi bútorozás, az ergonomikus elrendezés, az egyedi bútorokkal kiegészülő tárolórendszerek, a pihenést szolgáló kiegészítő fotelek és bútorok mind-mind a Lima Design-tól elvárható alapkövetelményekké váltak.

Minimalista kerti szaletli, üvegfalú szauna, jakuzzi - Lima Desin tervezés

Minimalista kerti szaletli, üvegfalú szauna, jakuzzi - Lima Desin tervezés

Minimalista kerti szaletli, üvegfalú szauna, jakuzzi - Lima Desin tervezés

A kertben egy látványos teljesen egyedi tervezésű szabadtéri wellness egység került megtervezésre, szaunával, zuhanyzóval és egy hűsítő jakuzzival.

Tervezte és kivitelezte:

Lima Interior Design

 www.lima-world.com