Nézd meg ennek a 395 m2-es otthonnak a lenyűgöző látványterveit! A kubus alapformájú modern kétszintes épületet nyitott terek, nagy üvegfelületek és a kerttel való szoros kapcsolat jellemzi. A megrendelők életviteléhez való alkalmazkodás hatja át a terek minden apró részletét. A Lime Design-ra mindig is jellemző minőségi anyaghasználattal már a nappali tereiben találkozunk. A tágas egybe nyitott térben a nappali, a konyha és az étkező egysége alkotja az egységes közösségi teret, aminek szerves része a medencés udvar, a modern és elegáns terasz garnitúra és az üvegfalú szauna is. A nagy földszinti tér a nagy üvegfalaknak köszönhetően még nagyobbnak hat, a természetes fény akadálytalanul jár be minden sarkot.

Az emeleten a szülői privát szférát és a gyerekszobákat találjuk. A hálószobai design a palatapéta és
a minőségi burkolatok, modern bútorok használata jellemzi. A szellős elrendezés ezekben a terekben is
következetesen megvalósul. A hálószobával részben összenyitva közvetlen kapcsolatban áll a letisztult elemeket felvonultató fürdőszoba. A kényelmes, nagy üvegfalú walk-in zuhanyzóban garantált a napi felfrissülés.

A felső szint a gyerekek birodalma is. Itt találjuk a világos pasztell babaszobát, a tárolószekrényekkel
és a napi gondozáshoz szükséges bútorokkal. A kisfiú részére tervezett modern gyerekszobában a játéktér is elegendő, és tanuláshoz is adott egy optimális méretű íróasztal. Mindkét gyermek számára készült a kisebb méretek figyelembe vételével a gyermek fürdőszoba igény szerint választható zuhanyzóval és fürdőkáddal.

A szülők számára készült extra helyiség az alagsorban található. A konditerem kényelmes, szellősen nagy
méretű, a legjobb gépekkel felszerelve. A természetesség itt is megjelenik egy üvegfal mögött megjelenő,
leddel megvilágított növényfal formájában.

Tervezte és kivitelezte:

Lima Interior Design

 

 www.limaeurope.hu