Professzionális látványtervek segítségével szeretnénk Nektek bemutatni ezt a 220 m2-es budapesti családi házat ahol már a házba való belépés sem mindennapi. A garázsból egy lift emel minket a földszintre. Az alapszínekhez igazított fémes csillogású liftajtón keresztül azonnal drámai hatás fogad minket.

Szemben az emeletre vezető üvegfalú lépcsőt, jobbra pedig egy zongorát láthatunk. A világos térben a kert buja zöldje is megmutatkozik. A luxus jegyében fogant koncepció legfőbb pillérei a modern és art deco jegyek szorosan egymásra épülő váltakozása. A dekoratív fémes csillogás mellé lágyabb arany, barna, szürke és fehér színek kerültek. A földszinten egy nagy egybefüggő teret találunk. Itt fuzionál a nappali az étkező és a konyha területe. A helyenként geometrikus mintákat lágy színek, rejtett és irányított fényforrások sárgás fénye teszi otthonossá, egyedivé. A luxus érzését a páratlan mintázatú padlóburkolatok alapozzák meg.

Az emeleten a szintén exkluzív megjelenésű privát zónákat találjuk. Itt kapott helyet a szülői hálószoba egy kör alakú térbe állított ággyal, amihez luxus gardrób és egy borhűtő is tartozik. Szintén a felső szinten kerül kialakításra a lányok szobája és fürdőszobája is. A kisebbik lányszoba a rózsaszín-szürke színpárosítást kapta modern, letisztult vonalú bútorokkal, míg a nagyobbik lányhoz a szürkékkel kombinált változata. Mindkét szobára a legapróbb részletekig terjedő tervezés jellemző.

A 220 m2-es alapterületen jutott hely egy igényesen berendezett, szállodai hangulatot idéző vendégszobának is különálló fürdőszobával. A ház tulajdonosa a cégügyeit pedig szintén art deco jegyekkel díszített elegáns dolgozószobájában intézheti, ahol az állandó hőfokot tartó második borhűtőnek köszönhetően a sikeres üzletkötésre lehet koccintani.

Tervezte és kivitelezte:

Lima Design

 

 www.limaeurope.hu