Modern római-parti családi ház nappali

Észak-Budán, a kikapcsolódni, futni, vagy éppen evezni vágyók kedvenc helyén a Római-parton találjuk ezt a modern családi házat. A tulajdonosok a kifinomult lakberendezési megoldások hívei, így a Lima Design tervezőivel karöltve álmodták meg leendő otthonuk igényes tereit.

Modern római-parti családi ház nappalija

Modern római-parti családi ház kanapé és nappali

Modern római-parti családi ház étkező és konyha

Az alapkoncepciót a természet, a Duna közelsége határozta meg, így a helyiségekben a meleg színek és a világos tónusok dominálnak. A fa és betonon felületek harmonikus egysége jól illeszkednek a letisztult terekhez és a bútorok modern formavilágához. A tágas nappali különlegessége, hogy a nagy ablakokon keresztül és a mennyezet irányából is rengeteg természetes fényt érkezik. Így kaphattak helyet a térben nagy méretű növények, amik a zöld környezet egy szeletét hozzák a letisztult enteriőrbe. A nappalitól részlegesen leválasztott térrész folytatásában jutunk a konyhába és az étkezőbe. Itt néhány klasszikus dekorációs elemet találunk, ilyen a kristálycsillár és egy hangulatos kandalló.

Modern római-parti családi ház dolgozószoba

Modern római-parti családi ház hálószoba

Modern római-parti családi ház dupla mosdós fürdőszoba

Modern római-parti családi ház hálószoba

Modern római-parti családi ház walk in gardrób

Modern római-parti családi ház fürdőszoba

Modern római-parti családi ház mosókonyha berendezés

Az emelet a privát zóna, a szülői hálószobával és a hozzá kapcsolódó egyedi tervezésű elegáns fürdőszobával. A hálóban egy pengefal mögött rejtőzik a walk-in gardrób, amihez egy sminkasztal is tartozik. A vendégszoba kényelmes franciaággyal, igényes letisztult falburkolattal és szép kilátással várja alkalmi látogatóját. Szintén ezen a szinten találunk egy modern és stílusos home office-t, ahol a tulajdonos nyugodt körülmények között végezheti a vállalkozással járó teendőket.

Modern római-parti családi ház wellness részleg

Modern római-parti családi ház szauna

Az alagsor a kikapcsolódásé. A test és a lélek felüdüléséért a wellness részleg felel egy jól felszerelt konditeremmel és a egy szaunával. A különálló, modern eszközökkel felszerelt mosókonyhában egy komplett tárlórendszer gondoskodik a napi használaton kívüli holmik elrejtéséről.

Tervezte és kivitelezte:

Lima Design logo

 www.limaeurope.hu