Budai villa elegáns nappali és étkező és konyha lakberendezés

Egy régi villaépület esetében a klasszikus építészeti jegyek megtartásával kell ötvözni a modern kor igényeit, a műszaki tartalmat és a kivitelezés egységét. Madosfalvi Zoltán és Ördög Alíz a Lima Design vezető tervezői sok éves tapasztalata minderre egyszerre garancia, mert számos nagy projekt felelősei, tervező és kivitelezői voltak.

A megrendelő házaspár legfontosabb elképzelési közé tartozott, hogy alapvetően modern berendezés domináljon, nagyvonalú és karakteres belsőépítészeti elemekkel, összességében a luxus életérzést nyújtsa a tér minden részlete. A tágas nyitott földszinti térben helyezkedik el a konyha, az étkező és a nappali olasz design lounge kanapéja is. A letisztult design jegyében olyan kiegészítők emelik a tér gazdagságát, mint a gyönyörű komód, egy kortárs festmény a falon, a led fényekkel elegánsan megvilágított, szinte lebegő nappali szekrény, a kör alakú dohányzóasztalok, illetve a helyiség több pontjáról is élvezetes látványt nyújtó minimál kandalló.

Szürke nappali lounge kanapé

Minimál kandalló látványterv lebegő nappali bútor

Modern konyha különleges falburkolattal

Design lámpák színes egyvelegét találjuk a kompozícióban, és minden térrészben és helyiségben a forma tökéletesen igazodik a funkcióhoz, jellegzetesen kristály és fém kombinációival összeválogatva. A konyha méreteivel tökéletesen kiszolgálja a négyfős család igényeit, de nézzük milyen lett a két kislány különálló birodalma.

A szülők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a gyerekek is tágas, barátságos, harmonikus és világos szobákat kapjanak, ahol a játéknak és a tanulásnak is bőséges helye lesz. Az emeleti szobákhoz íves lépcsőkön jutunk fel, melyet igényes tapétaválogatás öltöztet. A zavarba ejtően hangulatos és színes lányszobák számos látványos megoldással kápráztatnak el bennünket. A rózsaszínes és pöttyös alaphangulatot kényelmes ágyak, puha ülőpárnás tárolószekrények, baldachinos félgömb fotel, színes képek, és barátságos, Eames design székkel felszerelt tanulósarkok egészítik ki.

Lépcsőfeljáró látványterv

Pöttyös lányszoba rózsaszín látványterv

Baldachinos párnázott pad gyerekszobába

Pöttyös tapéta ágy kép dekorációval gyerekszoba

Pengefallal leválasztott gyerekszoba design székekkel

Gyerekszoba sarok

Gyerekszoba tanulósarok lakberendezés látványterv

A villa vásárlásakor fontos szempont volt, hogy egy tágas medencés spa részleget lehessen kialakítani, ahol az olasz Sicis mozaikok teszik varázslatossá a mennyezetet, ezzel is fokozva az élményt és a kikapcsolódás örömét. A klasszikus oszlopelemek, a keleti stílusú lámpák a rejtett világítások egzotikummal fűszerezett atmoszférával járulnak hozzá a szaunázáshoz a tökéletes, a testet, lelket, szellemet felfrissítő kikapcsolódáshoz.

Luxus spa és úszómedence berendezés

 

Tervezte és kivitelezte:

Lima Interior Design

 

 www.lima-world.com/en/