Lakberendezés pasztell színekkel

Minimál nappali taupe színekkel

Konyha és étkező modern látványterve lakberinfo.hu

Lima Design építészstúdió

A Lima Design építész-belsőépítész tervezőstúdió komoly tervezői, kivitelezői és lakberendezői háttérrel örömmel vállalta a felkérést, hogy modern tereket alakítsanak ki a lakás meglévő helységeinek átalakításával, áthelyezésével, különböző belsőépítészeti megoldásokkal a maximumot kihozva a lakás adta lehetőségekből.

A lakás alaphangulatára a letisztultság és a nyugodt, de nagyon szép pasztell bronz, arany, ezüst, taupe, színek jellemzőek, helyenként fémes kontrasztos felületekkel. A színek használatán túl a nagyobb falfelületeken tapéta minták és 3D burkolatok váltakoznak, amik mozgalmassá teszik a látványt de mindezt finoman és visszafogottan. Előtéthátfalakkal a rejtett világítás is egyedi látványeleme lesz a lakásnak az esti órákban.

A nappali étkező és konyha egy egységes közösségi teret alkot. Az itt kialakított egyedi álmennyezeti megoldásokkal egy-egy területet tudunk célzottabban megvilágítani, de erre még rásegítenek a stílusos függeszték üvegbúrás design lámpák amik formai érdekességet emelnek a térbe. A falon megjelenő kortárs festmények is tökéletes összhangban vannak az alapszínek tónusaival, és legfőképpen a tulajdonosok stílusával. A hálószoba koncepciójában is a letisztultság folytatódik, a minőségi anyaghasználat, a falon a koptatott arany tapéta kerül a fókuszba ami súrlófénnyel megvilágítva vonja magára a tekintetet. A fürdőszobában - teljes egységben az otthonnal - egy nagy tükör kétszerezi meg a teret, a különleges domború Aparici burkolatokkal látványos keretet kap a faltól-falig tartó mosdópult.

Modern fürdőszoba látványterve Budapest

3D falburkolat fürdőszoba falra

3d burkolat ötlet zuhanyzóba

Modern tapéta dekoráció hálószobába

Rejtett világítás ötlet hálószobába

Tapéta ötlet mint faldekoráció

Fürdőszobás hálószoba pasztell színekkel

Hullámos 3d falburkolat design

A lakás fennmaradó helyisége vendégszobává alakult, ami mögött egy pengefallal elválasztott térrészben találunk egy kicsi, ám minden igényt kielégítő modern zuhanyzós fürdőszoba traktust.

Tervezte és kivitelezte:

Lima Interior Design

 

www.lima-world.com