Elegáns lakberendezés Ausztráliából

Modern ausztrál ház medencével

Beton kültéri lépcső ötlet
A minimál kedvelői valamennyi stílusjegyet felfedezhetik ebben a modern otthonban. Az egyszerű, határozott vonalvezetések, kevés szín, sok üveg és beton használata mind-mind jellegzetes megjelenést kölcsönöznek a háznak. Hatalmas alapterületét optikailag tovább növeli, hogy óriási ablakok határolják a kert felőli oldalát, és mivel a terasz korlátai is üvegből készültek, így semmi sem áll a tekintet útjába. A lakótér 3 szintes. A legalsó szinten kívül az első emelethez is közvetlen kapcsolat van a kertből egy légies betonlépcső által. A kertben sziklákból és fából épített óriási kanapén is élvezhetik a gyönyörű környezetet. A telek lépcsőzetes elhelyezkedése miatt a bejárat felől csupán egy szintesnek látszó épület az intim, kíváncsi szemek elől zárt kert felé lefelé terjeszkedik, a 3 szint így csak hátulról látszódik.

Teraszból is több van, ahogyan konyhából is kettő, az egyik rendhagyó módon az emeleti erkélyre került és félig-meddig a grillterasz szerepét is betölti. A nyitott konyhát látványos, modern konyhai gépekkel szerelték fel. A rozsdamentes kemence saját kéménye messze vezeti a nem kívánt füstöt a konyhától. A konyhához kapcsolódó teraszon további kényelmes pihenősarkot is kialakítottak, amelyet akár télen is élvezhetnek a lakók az óriási méretű kandalló segítségével. A házban egymástól teljesen elszeparáltan találhatók a közösségi terek és az intim zóna. A nappali helyiségeket világos fapadlóval burkolták, a falakat fehéren hagyták. A kiegészítők és bútorok színe is visszafogott, a barna különböző árnyalatai és a halványszürke elegánsan egészítik ki a minimál stílusú szobákat. A mennyezetet mindenhol érdekes megoldások díszítik. Az egyik nappali felett feketére pácolt fával egészítették ki a tagolt álmennyezetet. A fűtés-hűtés a házban központi klímaszabályozással működik, ennek szellőzőnyílásait szintén felül alakították ki.

A hálóhelyiségekben puha padlószőnyeg került. A berendezés a lehető legkevesebb, a tér így még tágasabb. A fürdőszobákat is az egyszerű tökéletesség jellemzi, a szaniterek vonalvezetése, a design megoldások meleg, barátságos hatást nyújtanak. A háziak szenvedélyét tükrözi a hatalmas bortároló helyiség, amely akár több ezer palack szakszerű tárolását teszi lehetővé.

Nagy nappali rejtett világítással, parkettával

Nagy nappali, beton és üveg kombinációja

Nappali rejtett nagy klímával

Pihenősarok kandallóval

Otthoni bortárolás egyedi szekrényekben

Beltéri lépcső faburkolattal

Modern fehér konyha és natúr parketta színek

Modern nappali mid century hatással

Tágas hálószoba szőnyegpadlóval

Fehér modern fürdőszoba bútor

Fehér modern fürdőszoba bútor

Kültéri konyha grillező teraszon

Fedett autóbeálló

Modern ausztrál lakóház terméskő burkolattal

Szöveg: Vasas Anikó