...és nem is állunk messze az igazságtól, hiszen ott is többszínű anyagdarabkák összeillesztésével készül el a végleges mű.

Patchwork cementlapokból

Patchwork kirakó - Nagyokat és kicsiket egyaránt vonz

Burkolatok esetén is az általunk kiválogatott modern és akár száz éves minták kirakásával egyszeri és megismételhetetlen mintákat alakíthatunk ki. Éljük át újra a játszva alkotás örömét úgy, mint gyermekkorunkban. Legyünk kreatívak, merjük előhívni magunkból a bennünk szunnyadó homo ludenst. Vásárlóink gyakran időről és gondokról megfeledkezve gyermeki lázas örömmel válogatnak a sok egyszínű és mintás cementlap és mozaiklap között.

Az végleges ám folyton bővíthető dizájnnak ők a megalkotói, így méltán lehetnek büszkék az általuk létrehozott egyedi kompozícióra. Az Antik Centrumnál lehetőség van arra, hogy megismerkedjünk ezekkel a kreatív cement építőelemekkel és átéljük a testet-lelket felüdítő kikapcsolódást. Célunk, hogy a látogatóink a játékos élményen túl felfedezzék ezekben a lapokban a múlt szépségét, és a jelen lehetőségeit. Jöjjön el, hozza el a gyerekeket, vagy az unokákat és jól fogják magukat érezni nálunk!

Patchwork minta burkolat

Folyamatosan változó több 10.000 db-os patchwork raktárkészletünk a biztos háttere a változatos, egyedi kompozícióknak. 2-féle járólapból lehet elkészíteni saját kompozíciónkat: cementlapokból, valamint kőőrleményes mozaiklapokból. Válogasson a raktárkészleten lévő 2 méretű, 19 egyszínű cementlapunkból.  Várjuk Szentendrén az alkotók és a művészek városában!

Inspirációk a patchwork kirakásához és felhasználási lehetőségekhez

Patchwork falburkolat cementlapból

Konyhabútor patchwork színes burkolattal

Egyedi burkolat színes cementlapokkal

Cementlap felhasználás patchwork mintázattal

Egyszínű és mintás cementlap patchwokrszerűen

Fürdőszobai falburkolat cementlapból

Modern és klasszikus mintás burkolat

Patchwork burkolat étterem padlóján

Patchwork csak egyszínű lapokból

Amikor csak egyszínű lapokkal játszunk...

Színes burkolat egyedi elképzelés alapján

Teljes falfelület patchwork mintával

Hívjon minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: acdesign@acdesign.hu

AC Design logo


Antik Centrum a Facebookon