A KPP vadonatúj termékkel rukkolt elő! Már kaphatók a WPC (Wood Polymer Composite ), azaz legnagyobbrészt növényi összetételű hybrid beltéri burkolatok, ahol a hordozólemez fa kompozitból, a burkolatok alsó fele pedig beépített parafa zajcsökkentő alátéttel vannak ellátva. A 100%-ban újrahasznosítható padlók a természetből merítve a gyógynövények, cserjék és fák színvilágát hozzák a belső terébe, a hagyományos lucfenyőktől (Picea) a körtefákig (Pyrus) a magyalon át (Ilex) egészen a kevésbé ismert aranyvesszőig (Forsythia).

A KPP X-CELLENT WOOD kollekcióban 14 fa dekor  és további 4 kő dekor a KPP BRICK DESIGN STONE lesz elérhető WPC kivitelben, azaz kompozit hordozólemezzel. Ahogyan azt már megszokhattuk, a KPP burkolat kollekciók elérhetők lesznek klikkes SPC ásványi (vastagság 5,5 mm) és hagyományos (2,5 mm vastagságú) ragasztott vinyl kivitelben is. A különböző anyagkialakítások azonos dekorral megfelelő választási lehetőséget kínálnak azoknak, akik egyfajta padlóval szeretnének lakásukat burkolni, de a különböző helyiségekben más típusú padlót preferálnak, illetve eltérő beépítési magasságra van szükségük. A hybrid WPC burkolatok vastagsága 8 mm L2C klikkel.

„Érzésre a kompozit maggal rendelkező WPC padló határozottan puhább tapintású és rugalmasabb, mint a kevésbé rugalmas és törékenyebb, merev SPC padló, amelynek ásványi anyag tartalma kőzúzalékból készül. Az alsó felén található parafa kiváló zajcsillapító hatású, amely az évek során nem használódik el annyira, mint a klasszikus IXPE zajcsökkentő alátétek” – teszi hozzá Benkő Gábor, a Kratochvíl parket profi területi képviselője. 

A hybrid WPC burkolatok KPP X-CELLENT és KPP BRICK DESIGN STONE L2C klikkes kollekciója maximális formastabilitást biztosít, alacsony hőellenállásuknak köszönhetően alkalmasak padlófűtésre, emellett vízállóak. A speciális Matecta felületvédelem alkalmassá teszi magas igénybevételű helyiségek burkolására is. A fa dekorok valósághű érzetét a szinkronnyomott felület és a négy oldali mikrofózolt élek teremtik meg.

Az Önhöz legközelebbi értékesítési pontot itt találja. 

KPP Hungary Kft.

1036 Budapest, Bécsi út 52. II/4.

mobil: +36 / 30 / 385 5355
mobil: +36 / 30 / 385 5346
www.kpp.hu