A Wineo Purline ökológiai padlót szigorú ökológiai szempontok szerinti kizárólag természetes anyagokból gyártják adalékanyagok hozzáadása nélkül. Semmilyen mesterséges vagy mérgező anyagot nem tartalmaz, így a környezetet semmilyen módon nem terheli. Kisgyermekes családok kedvelt burkolattípusa, allergén anyagokat sem tartalmaz. 

Wineo Pureline burkolat

Wineo Pureline burkolat

Wineo Pureline burkolat

Wineo Pureline burkolat

Wineo Pureline burkolat

Szagtalan és teljes egészében újrahasznosítható. A Purline egy maximálisan ellenálló padló.
A legmagasabb igénybevételi osztálynak felel meg: 23 / 34 / 43. és a legmagasabb kopásállósági osztályba tartozik: T-osztály. 23 – A normál lakossági használatra alkalmas padlók. 34 – A padlók alkalmasak nagy igénybevételű közületi felhasználásra, kórházakba, rendelőkbe, iskolákba, csarnokokba, áruházakba. 43 – Padlók könnyűipari helyiségekbe, áruházakba, lépcsőházakba, előcsarnokokba.

Padlófűtéshez tökéletesen használható, a hőellenállása 0,01 m2 K/W. A fejlesztésnek köszönhetően a vegyi és mechanikai behatásokkal szemben is ellenálló. Élettartama extrém hosszú a padló szinte elnyűhetetlen. Kitűnően képes visszanyerni eredeti állapotát. A bútorok nem hagynak semmilyen nyomot a padlón. Tökéletesen megtartja a színét, napfény hatására sem fakul és ellenáll az UV sugárzásnak. Könnyen tisztítható és karbantartható.

Wineo Pureline burkolat dekorok

Zárt pórusainak köszönhetően a szennyeződés és a vegyi anyagok nem tapadnak a padlóhoz.
A napi ápolás tiszta vízzel is végezhető, de bármilyen más tisztítószer is alkalmazható. Megfelel az egészségügyi intézményekkel, kutatóintézetekkel, iskolákkal és óvodákkal szemben támasztott magas higiéniai követelményeknek. Nincs szükség további felületkezelésre lerakás után.

Wineo Pureline burkolat nappaliba

A lerakás történhet úsztatva (click rendszerrel) vagy ragasztva. Nedves helyiségekben is alkalmazható. Dekorok széles választékával rendelhető, ilyenek lehetnek: fautánzatú, kőutánzatú, színes és gyerekmintás kivitelben. Ha Ön is érdeklődik a Pureline padlóburkolatok iránt, akkor keresse fel weboldalunkat, ahol megtalálja az Önhöz legközelebbi viszonteladó Partnerünket, akitől minden további információt beszerezhet.

Tekintse meg magyarországi Wineo viszonteladói partnereink és a beszerzési források listáját!

KPP Hungary Kft.

1036 Budapest, Bécsi út 52. II/4.

mob.: +36 / 30 / 385 5355
mob.: +36 / 30 / 385 5346
www.kpp.hu

KPP Hungary