Kährs Reef tölgy
A legkeresettebb Kährs Tölgy Reef fapadló

Sok építész és lakberendező szerint a fa a jövő építőanyaga, mivel a legtöbb építőanyaggal szemben 100%-ban természetes. A fa fontos szerepet játszik a klímaváltozás elleni küzdelemben, mivel növekedése során szén-dioxidot köt meg. A globális környezetre gyakorolt jótékony hatása mellett a fának számos további jó tulajdonsága is van. 

Fapadlók az enteriőrben

A fapadló minden más burkolatnál jobban képes meleg és nyugodt légkört teremteni otthonában. A minimalista stílusban berendezett enteriőrt finomítják, és kihangsúlyozhatják a klasszikus stílusú enteriőrök patináját. A világos padló visszaveri a fényt és tágas, világos érzetét kelt, míg a sötét padló melegséget és eleganciát kölcsönöz a belső térnek. A natúr fapadlók minden helyiségben természetes megjelenését biztosítanak.

Toman söröző Kahrs parkettávalReferenciaképünk Csehországból a Toman sörözőből, melynek padlóját  Kährs Tölgy Terrano fapadlóval burkolták

A fapadló a hűvösebb napokon sem kelt hideg érzést, a melegebb hónapokban pedig természetes sejtszerkezetének köszönhetően állandó hőmérsékletű. A fa kiváló szigetelőanyag, minden köbcentiméterben több ezer légzsákocska található, aminek köszönhetően a fa hétszer jobb szigetelést biztosít, mint a hidegburkolatok, laminált padlók vagy a vékony vinylek.

Színek, felületkezelések kimeríthetetlen választéka

A csehországi Kratochvíl parket profi ( KPP) által Magyarországra importált Kährs márka széles és kimeríthetetlen színválasztékot - natúr, fehérített, füstölt - , felületkezeléseket - kefézett, kézzel kapart, foltos, facsapos -. megjelenést - a letisztult szelektált szerkezeten át a rusztikus padlókig - és méretek  - a néhány centiméteres lamelláktól a több mint két méteresekig - sokaságát kínálja.

Kährs Portofino tölgy2-lamellás Kährs Tölgy Portofino, ami minden enteriőrt tágassá tesz

Szemléltetésképpen: A Lux és Lumen kollekciók esetében az ultra matt lakk tökéletesen elnyeli a fényt, és kiemeli a fa természetes színét és szépségét. A prémium Kährs Supreme termékcsalád egyedi Da Capo kollekciója az időtől elkopott fa sötétebb dizájnjával bizonyítja, hogy egyetlen más anyag sem tud olyan nemesen öregedni, mint a fa. Elegáns és letisztult tölgyfa padlók világos árnyalatokban találhatók a Capital kollekcióban. A Kährs Spirithez pedig felújításkor nyúlhat, amikor számít az aljzat magassága, mivel a burkolat vastagsága mindössze 10,2 mm. A Kährs Life legújabb kollekciója a faburkolatok szépségét és természetességét ötvözi a vinyl kiváló használati tulajdonságaival. Az innovatív lakkozásnak köszönhetően a Kährs Life kollekció burkolatai kiválóan ellenállnak a kopásnak, ütéseknek és ezen felül a nedvességnek is, így a legigényesebb otthoni és közületi igénybevételeket is bírják.

Kährs Lecco fapadlóKährs Tölgy Lecco a Tres kollekcióból

A Kährs márka egyedisége nem csak a színek széles választékában, hanem abban a szigorú ökológiai és magas, Blue Angel minősítésű gyártástechnológiában rejlik, amelyeknek köszönhetően a gyártó akár 30 évig is garanciát tud vállalni termékeire. Csak néhányat említsünk meg a sok közül: A legerősebb Woodloc 5S klikk rendszer, a legtartósabb karcolásgátló lakk, az oldalain is megragasztott lamellák, ami a kopóréteg rendkívül magas stabilitását garantálja.

Még a Kährs elasztikus padlói is becsben tartják azt az elvet, hogy „egészséges otthoni levegőt lélegezni” 

A legrégebbi svéd fapadlómárka, a Kährs tavaly elasztikus burkolatokkal bővítette kínálatát. Ebben a szegmensben is hű maradt az elveihez, miszerint a burkolatok gyártása szingorú ökológiai kritériumok szerint történik, emellett nem terheli káros anyagokkal természetet. A Kährs által az ásványi SPC és vinyl padlók kategóriáiban gyártott új elasztikus padlóburkolatok összes típusa mentes a ftalátoktól és a lágyítószerektől. A Kährs elve az elasztikus burkolatoknál sem változott „egészséges és tiszta otthoni levegő lélegzni”.

Kährs Maggiore öregített tölgyÖregített hatású,kézzel csiszolt Kährs Tölgy Maggiore a Da Capo kollekcióból

Győződjön meg személyesen a Kährs padlók egyediségéről! A Kährs fa, vinyl és SPC padlók teljes választéka megtalálható Törökbálinton a Max City lakberendezési bevásárlóközpontban a Tópark u. 1/A szám alatt.  

Pannónia Parketta

www.pannoniaparketta.hu

Bemutatóterem: MaxCity, Fsz. 027/A üzlet

Pannónia Parketta logo

Pannónia Parketta bemutatóterem

Kahrs parketta MaxCityA Pannónia Parketta Kährs bemutatóterme a Max Cityben