Konzol mintás tapéta

Az igazán eredeti hatások tapétákkal könnyedén elérhetőek: fiataloknak, és a trendi megoldások kedvelőinek készült alábbi összeállításunk, melyben olyan egyedi, ötletes fotótapéta megoldásokat hoztunk nektek, melyekre talán nem is gondoltál volna, hogy tapéta formájában is léteznek…

Egy jó fotótapéta azonban rendkívül sokoldalú, s ha valamivel, akkor ezzel aztán biztosan kiléphetünk a megszokottból! 

Ha fiataloknak, tiniknek tervezünk épp szobát, belső teret, akkor a lehető legjobb, és anyagilag is a legkedvezőbb megoldás egy izgalmas fotótapéta háttér, ami elé, köré aztán bátran rendezkedhetünk a sajátos, olykor kifejezetten olcsó és általunk kreált bútorokkal, ötletes kreációkkal. Sokszor már maga a fotótapéta úgymond eladja a helyiséget, betölti, teljessé teszi a látványt. 

Nézzünk most erre néhány üdítően friss, fiatalos példát!

1. Vidám színes fotótapéta háttér, art deco hangulatban

Egyedi, kreatív életterek fiataloknak, új lakásba költözőknek? 
A fotótapéta egy szuper látványos és trendi megoldás, amivel azonnal színesebbé, vidámabbá, hangulatosabbá teheted a szobák falait! Sőt, a mai fotótapéták speciális vinyl anyagának köszönhetően moshatóak, pára állóak, olykor még vízállóak is, így a konyha vagy a fürdőszoba falait is díszítheti egy látványos fotótapéta…

Vonalrajz tapéta

2. Modern, trendi pálmalevél - és botanikus minta a falakon

A pálmalevél, dzsungel minta óriási trendnek örvend a fiatalok körében is, így nem csoda, ha a klasszikus fotóposzterek mellett számtalan ilyen témájú grafikával találunk ma már modern vlies fotótapéta háttereket. Színes, zöld mintás, fekete-fehér - bármelyik változat üdítően fog hatni az enteriőrben.

 

Zöld pálmalevél tapéta

3. Térképgrafika? A fotótapéták egyik legkedveltebb témája…

A térképekkel dekorált falak már klasszikus dolognak számítanak. Évszázadokkal ezelőtt is voltak már hatalmas térképek a falon, aztán később jöttek a poszterek, a térkép mintás fotótapéták. Ma pedig már bármilyen mintában, színben elérhető számunkra a térkép grafikás fotótapéta, amihez stílusba hozhatjuk, a tapéta színeihez igazíthatjuk a berendezés többi elemét.

Világtérkép mintás tapéta

4. A graffitik, zenével, zenekarokkal kapcsolatos fotótapéták is igen népszerűek a fiatalok körében

A 80-as, 90-es évek hangulatát idéző zenekaros graffittik, zenei témájú fali poszterek ismét fénykorukat élik. A mai fotótapéták széles kínálata pedig elképesztően változatos, menő lehetőségeket kínál a fiatalok falainak dekorálására a zene, illetve a falfestések hangulatában. Sőt, mi több: 100%-osan képes egy minőségi fotótapéta visszaadni egy utcai graffiti élethű látványát a belső terek falain…

Zenész gyereknek tapéta

5. Textúrák, egyedi hátterek - mint a tégla, farakás vagy betonfal

Mert van, amikor nem mintát, témát szeretnénk viszontlátni belső környezetünkben, hanem annál diszkrétebbet, de kreatívat! Ilyen, amikor egy szép bútorunknak adnánk egy jó hátteret, egy divatos textúrát. A fahatású, márvány - vagy kőhatású, illetve betonfalat imitáló felületek ma már nem csak a melegburkolatok, vinyl padlók közkedvelt megoldásai, hanem a fotótapéták egyedi sajátosságai is. A fotótechnikának köszönhetően  ma már teljesen élethű ábrázolást, szinte a megszólalásig a valódira hasonlító felületeket tudnak készíteni a gyártók. Loft, indusztriális stílusokhoz egy téglamintás, vagy egy ilyen vasbeton falat megjelenítő fotótapéta háttér szinte kötelező elem!

Beton design tapéta

6. Az előbbi kettőt akár kombinálhatod is: beton hatású háttér és graffiti 

Ez ám a menő poszter, fotógrafika a szobádba: egy fotótapéta ugyanis nem csak fotókat, de nagyon kreatív rajzokat, művészi grafikákat, fiatalos graffitti látványt is képes hozni. A beton fal fotója, és az azon lévő színes falfirka éppen olyan, mint a valódi. Mintha kinn sétálnál a lepusztult lakótelep elhagyatott utcáin. Hozzá egy raklap bútor, egy matrac, vagy szürke és színes lakástextilek néhány fém kiegészítővel - és elképesztően eredeti, fiatalos lesz az enteriőr.

Graffiti mintás tapéta

Modern gyerekszobai tapéta

7. Végül, de nem utolsósorban: az elmaradhatatlan szuperhős-óriásposzterek

Fiataloknak, iskolásoknak pedig mi más lehetne a nagy kedvenc óriásposztere, mint a szuperhősöket ábrázoló óriás grafikák! A Marvel, vagy DC szuperhősök éppúgy megelevenednek ma már a szobák falain, mint a mozivásznakon vagy a TV-képernyőkön. Ha Ti is rajongtok valamelyik szuperhősös történetért, akkor keresd meg azt a gyerek fotótapéta kínálatunkban! Biztosan fogsz találni, ha pedig mégsem: gyártasd le egyedileg - a kiválasztott stockfotó vagy jó minőségű saját fotó a megfelelő méretben, és máris készül belőle rendelésre az elképzelt fotótapéta!

Szuperhős mintás tapéta

Válaszd tehát bármelyiket, vagy terveztess egyedi fotódból - az biztos, hogy egy jól eltalált fotótapéta stílust teremt, egyediséget varázsol a szobádba, belső tereidbe anélkül, hogy túlságosan mélyen a zsebedbe nyúlnál az extra berendezési ötletekért!

Tapéta Trend logo
www.tapetatrend.hu

Bemutatótermünk: 1173 Budapest, Pesti út 318.
Telefon: +36 20 535 6911

Webáruházunk telefonszáma: +36 70 600 0591
info@tapetatrend.hu