Ásvány mintás tapéta

Korábban már bemutattuk, milyen stílusú terekhez milyen fotótapéta illik, mely helyiséget hogyan dobhatjuk fel. Azonban a fotótapéta arra is tökéletes, hogy a természetet becsempésszük a négy fal közé. Vagy éppen a nyarat… Összeállításunkban a család kedvenc nyári élményeihez ajánlunk hangulatos megoldásokat!

Egy jó fotótapéta ugyanis elképesztően sokszínű és sokoldalú. Kiléphetünk vele a megszokott klisékből, jól ismert, mindennapi környezetünkből is, ha egy odaillő óriásfotót tervezünk be a helyiségbe. Tulajdonképpen mindegy, melyik helyiségről, milyen stílusról, milyen életkorról van szó, mert a jól megválasztott fotótapéta különleges, egyedi térélményt varázsol minden családtag számára. 

Számtalan stílusban, színben, hangulatban találunk remek fotóposztereket ma már, a lehetőségek száma tényleg végtelen. Ez persze nem feltétlenül könnyíti meg a választást - épp ezért időről időre mi is bemutatunk néhány inspirációt. Ezúttal a nyarat, a szabadságot, a szünidőt hoztuk el Nektek.

Kinek melyik a legszebb nyári élménye? 


1. Vízparti romantika

Ha az idei nyáron - talán épp egy régóta halogatott lakásfelújítás, esetleg építkezés miatt - nem juttok el a tengerhez, vagy a tópartra, a hangulatát akkor sem kell nélkülöznetek! Megteremthetitek örök vakációtokat akár a saját nappalitokban, vagy a hálószobában is egy ilyen mesés fotótapéta segítségével…

Tengerparti táj fotótapéta

2. Inkább a hegyekbe vágytok? 

A hegyek és völgyek szerelmeseinek tökéletes látvány lehet ez a sejtelmes, és igazán nyugtató hatású fotótapéta, mellyel még a koncentrálás is könnyebben megy majd. Tanulószobák, otthoni dolgozószobák tökéletes kiegészítője a kékes-zöld, hűvös tónusú háttér, melyről tudható, hogy frissíti az elmét, kellő nyugalmat, belső csendet teremt, és nagyon jó hatással van memóriánkra, koncentrációs készségünkre.

Hajnali tópart mintás fotótapéta

3. A szünidőben a mesékből és az álmokból is jóval több jut…

Egy igazi kishercegnő szobájának falán megelevenedhetnek az unikornisok is: akár egy ilyen habos-babos rózsaszín leányálom is megvalósítható ma már fotótapéta varázslattal! Akár körbe is futhat a fotótapéta a teljes szoba mind a négy falán, panorámában, hiszen egészen nagy méretek is kaphatók. Ha a szoba berendezésének árnyalataihoz választjuk meg a fotótapéta színeit, hangulatát - avagy fordítva - akkor a végeredmény még inkább álomba illően mesés lesz!

Unikornis mintás gyerekszobai tapéta

4. Családi kirándulás az esőerdőben?

Nos, ha ezt nem is tudjuk megvalósítani, a hangulatát, a látványát haza hozhatjuk otthonunkba. Ez az üde, friss zöld bambusz vagy virágos fotótapéta egyszerre nyugtat és energizál. Gyönyörűen mutatnak mellette a natúr fa és a hófehér bútorok, berendezési elemek. Fiatalos, trendi megoldás bármely pár vagy család otthonába, igazából minden térben jól mutat…

Bambusz mintás tapéta

5. A legemlékezetesebb nyári élményetek a Foci Eb-hez, vagy egy jó meccshez kötődik? 

Akár ennek a hangulata is megelevenedhet a falakon - ez a fotótapéta például a kamasz srácok egyik nagy kedvence. Hozd el nekik kedvenc focicsapatukat, vagy egy ilyen energikus grafikát a sport, a football élményt felidézve - s máris nagyobb kedvvel térnek haza az íróasztal mellé majd az ősszel is… 

Focidrukker tapéta

6. Esti kiruccanás a városban, gyönyörű fényekkel

Ha szeretitek az éjjel is nyüzsgő nagyvárosi hangulatot, a kivilágított utcák fényeit és a nyári könnyű szellő hűs fuvallatát, az olyan nyáresti programokat, mint a kiülős, teraszos borozás, az esti hajókázás a Dunán, vagy egy szép szabadtéri előadás a Margitszigeten - nos, akkor ez a gyönyörű esti panoráma látképet ábrázoló fotótapéta Budapest a Duna Part fényeivel és legszebb épületeivel bizonyára tetszeni fog nektek: otthoni étkezőtökben is étteremben érzitek majd magatokat.

Budapest látképe este - Fotótapéta

7. Meghitt vacsora, családi ebéd a lugasok alatt?

Meglehet, hogy téged nem feltétlenül a nagyvárosok fényei, a trópusi tájak, távoli hegyek vagy tengerek hoznak lázba, hanem egy nosztalgikus emlék gyerekkorodból, amikor a nagyi verandáján a szőlőlugasok alatt ebédeltetek? Most akár a kedvenc foteledben ülve is átélheted az élményt! Ez esetben ez a gyönyörű, leomló levélfürtöket ábrázoló fotótapéta lesz az ideális választás a számodra…

Borostyán növény mintás tapéta

8. Vagy inkább saját, közös nyári élményeteket látnád szívesebben a falon?

Menő dolog a vendégek előtt, és meghitt élmény a családi közös pillanatokhoz, ha saját kirándulásotok egyik szép tájképét, vagy egyik emlékezetes pillanatát nagyíttatjátok ki a nappali, az étkező vagy az előszoba falára egy lenyűgöző méretű óriásfotón. Ha egy különleges, egyedi fotótapéta az álmod, ami biztosan nincsen senkinek, akkor válaszd ki egy jó minőségű fotótokat, ami minimum 300 dpi képminőséggel, és 4000 x 2660 px felbontással rendelkezik, és rendeld meg tőlünk egyedi fotótapétátokat, 10-15 napos gyártási határidővel!

Pálmalevél mintás tapéta

Válaszd bármelyiket is: a saját fotót vagy a családtagok személyes kedvenc mintáit, hangulatát: ha szeretnéd megörvendeztetni kedvenc nyári élményeitekkel a családot, hogy az év minden napján örömet okozhasson nekik, akkor érdemes a fotótapéta mellett döntened, melyből a határtalanul sokszínű választéknak köszönhetően bármely elképzelést, stílust, és hangulatot meg tudsz teremteni. Gyere és látogass el fotótapéta webáruházunkba és válaszd ki a személyiségedhez legjobban illő változatot!

Tapéta Trend logo
www.tapetatrend.hu

Webáruházunk telefonszáma: +36 70 600 0591
info@tapetatrend.hu