A tervezés távmunkában folyt, de ez nem jelentett akadályt abban, hogy tökéletesen a megrendelők igényeire szabva készüljenek el a helyiségek. 

A tervezés folyamatáról Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező mesélt: 

"A megépítésre kerülő ház egy könnyűszerkezetes készház lesz, amelyet a német Danwood cég épít és amit a telekre már összeszerelt állapotban fognak kiszállítani. A gyerekek már nagyok, így a ház inkább a házaspár igényeire lett szabva. Mindketten aktív emberek, sokat dolgoznak de szeretnek sokat utazni, sportolni, túrázni és golfozni is. Keveset tudnak otthon lenni, de amikor erre mégis lehetőségük adódik, akkor szeretnék annak meghittségét, kényelmét élvezni. A belsőépítészeti kialakításban kérésük volt, hogy egyszerű, jó minőségű, nem hivalkodó eneteriőröket alakítsak ki. Van pár meglévő bútoruk, amit be kellett építenem az új lakásbelsőbe, például a hálószoba komódja, egy előszobai komód és az étkező asztal, de minden más saját tervezésű bútor."

A Németországra jellemző belsőépítészeti trendet igyekezetem követni, ami a használhatóságról, nemes egyszerűségről, minimalizmusról, matt szürke, fehér színek és fa hatású anyagok felhasználásról szól. Minden munkámban szeretem alkalmazni a kevesebb néha több elvét, itt is maximálisan meg tudtam ezt valósítani. Így született meg ez a letisztult, modern , otthonos családi ház, amit ügyfeleim is nagyra értékeltek. 

KrisztaArt
www.krisztaart.hu

Telefon: +36 20 978-22-95

Irodánk címe: 6400 Kiskunhalas Székely u. 5.

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező - KrisztaArt Kiskunhalas

Szilágyiné Szabó Krisztina lakberendező