Elegáns nappali KrisztaArt

Esztétikailag és funkcióban is hozzásegítik a tervezőket és az otthontulajdonosokat egy igazi  otthon megalkotásához. Ezt erősíti meg ennek a dél-magyarországi újépítésű kétszintes családi háznak a példája is, ahol a választott bútorok és kiegészítők harmonikusan illeszkednek a modern enteriőrbe, mégis otthonos hangulatot és páratlan kényelmet nyújtanak. 

A Kriszta Art belsőépítészeti tervei alapján kialakított ház bútorainak és kiegészítőinek beszerzését a kiskunhalasi Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdió teljesítette. Ahogy az üzlet vezetője, Szilágyi Zoltán elmondta, nagy megtiszteltetés volt, hogy részt vehetettek ennek az otthonnak a megalkotásában az ülő- és étkezőgarnitúra, az üvegasztal, a szőnyegek és a függönyök, továbbá a különféle kiegészítők beszállításán keresztül. A lakberendezési üzlet az egyéni vásárlók kiszolgálása mellett lakberendezőkkel és belsőépítészekkel is vállal együttműködéseket otthonok, irodák, szálláshelyek és egyéb közületek berendezésére egyaránt.

Szilágyi Lakberendezési Stúdió

A ház egy kétgyermekes házaspár otthonául szolgál, ezért az elegáns stílusjegyek mellett a funkcionalitás és a komfort is fontos szempont volt a berendezés összeállítása során. A házban egyedileg tervezett bútorok is találhatók, melyek mellé számos szériabútort sikerült választani a Szilágyi Lakberendezés kínálatából, hiszen ezek is rugalmasan az egyedi igényekre szabhatók széles stílus- és anyagválasztékuknak köszönhetően. 

Így került például a nappaliba egy kényelmes sarokgarnitúra, amely a földszint hangulatát meghatározó márványmintás, magasfényű burkolat elegáns hűvösségét ellensúlyozza a melegérzetet biztosító színű és anyagú szövettel. A szövetválasztás mellett a garnitúra mérete is rugalmasan tervezhető, hiszen a tér méreteihez igazodó elemekből építhetjük fel. 

Étkező bútorok Szilágyi Stúdió Kiskunhalas
Szintén praktikus és kényelmes választás az étkezőben elhelyezett kihúzható asztal, valamint az azt körülvevő fotelszerű székek. Az étkezőgarnitúra esetében ugyancsak az alap stílusjegyekhez igazodnak a fa és a szövet színei, melyeket a konyhapultnál elhelyezett bárszékeken is viszontláthatunk. 

Bárszék Szilágyi Lakberendezési stúdió
Azonban a teljességhez a hangsúlyos bútordarabok mellett a megfelelő kiegészítők sem elhanyagolhatók: a szőnyegek, a függönyök és a különféle díszítőelemek hozzájárulnak a teljesség érzéséhez. 

Nappali tervezés KrisztaArt

Az otthont részletesen bemutató videó itt tekinthető meg

Forduljon bizalommal a Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdióhoz, ahol széles stílus- és termékkínálat várja a vásárlókat és a lakberendezőket, belsőépítészeket egyaránt!
Fotók és videó: Bata Tamás