Szilágyi Lakberendezési és Alvásstúdió

Üzletünkben számos neves hazai és nemzetközi gyártó és márka termékeivel várjuk kedves vásárlóinkat, legyen szó az otthona bármely helyiségéről vagy akár irodák, szálláshelyek berendezéséről. 

Elérhetőség:

Web: https://szilagyibutor.hu
Cím: 6400 Kiskunhalas, Széchenyi u. 108.  Térképen
Telefon: +36 77 423 017
szilagyibutor@szilagyibutor.hu 


Kártyás fizetés:

Örömmel vállalunk együttműködéseket lakberendezőkkel és belsőépítészekkel is a termékek beszerzésére és közvetítésére vonatkozóan. 

A Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdió immáron 20 éve a régió egyik legszélesebb kínálatát nyújtja a minőségi bútorok, lakberendezési cikkek és a jó alvást biztosító termékek terén. 
Alvásstúdiónkban Best Dream, Bio-Textima és Lineanatura matracokat és fedőmatracokat forgalmazunk többféle méretben és kivitelben, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes matracot. A matracok mellett többek között ágyak, ágyrácsok és különféle alváskiegészítők, párnák, takarók, ágyneműhuzatok is elérhetők kínálatunkban. www.szilagyibutor.hu/alvasstudio.html

A bútorok és lakberendezési kiegészítők tekintetében is nagy hangsúlyt fektetünk a változatosságra, hogy ügyfeleink stílusos és egyben praktikus, az otthonukhoz tökéletesen illeszkedő termékeket találjanak a háló- és gyerekszobába, a nappaliba, a konyhába és az étkezőbe, valamint akár a dolgozószobába is. Ezen felül közületek, irodák és szálláshelyek berendezésére való igényeket is tudunk teljesíteni, továbbá jutalékos rendszerű együttműködési lehetőség is elérhető lakberendezők és belsőépítészek számára. A részletekért vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, szeretettel várjuk megkereséseiket! 

Kínálatunkban hazai és nemzetközi forgalmazók termékei is szerepelnek, így például: 

    • elemes bútorcsaládok, bútorok és kiegészítők széles választéka a BRW, a Délity Bútor, a Halmar és a Signal jóvoltából, 
    • kárpitos bútorok a Comforte, a Gala Collezione, a Mobiladalin, a Morel és a Sandra Design által, 
    • fenyőbútorok az Etsbergertől és a Möbelstartól, 
    • egyedi és formagazdag Mopa dekorpanelek, 
    • prémium minőségű, olasz tervezésű és gyártású bútorok az Alf Italia és Camelgroup választékából. 

Forgalmazott márkáink kínálata weboldalunkon is megtekinthető: www.szilagyibutor.hu/lakberendezes.html

Ne maradjanak le újdonságainkról, híreinkről, kövessenek minket Facebookon és Instagramon is!

Galéria

Cikkeink