A bútorzat alapvető részét képező ülőalkalmatosságok egyben lehetnek remek kiegészítői otthonunknak és tehetik tökéletessé a pihenést. A Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdióban is elérhetők már a Bydgoskie Meble és az Etap Sofa ülőgarnitúrái, melyek igazán széles választékkal kedveznek a vásárlók számára. Legyen szó modern vagy hagyományos vonalvezetésről, kínálatukban számos kanapé, sarokülő, fotel és puff érhető el bőr- és szövetkárpittal egyaránt. 
Azonban mutatós megjelenésük mellett a minőségi kialakítás is jelentős szerepet tölt be a bútorok tervezésénél és gyártásánál, hogy a vásárlók hosszútávon is élvezhessék a funkcionális és komfortos ülőgarnitúrákat. Az Etap Sofa és a Bydgoskie Meble egyaránt a nemzetközi IMS Group-hoz tartozik, mely vezető szerepet tölt be az európai bútorpiacon. 

A garnitúrák több szempontból is támogatják a kényelmet, így például állítható hát- és kartámla, ágyazható rész, ágyneműtartó, manuális vagy elektromos relax funkció és akár hangszóró is megtalálható a különféle modellekben. Az igényekhez való maximális igazolást szolgálja a modularitás, melynek köszönhetően számos terméket a saját elképzeléseink és otthonunk térkapacitása szerint állíthatunk össze. Így a termékeket egyedileg gyártják a választott szövettel, felépítéssel és funkciókkal, hogy azok maximálisan kiszolgálják a vásárlók igényeit.  

A márkák katalógusai megtekinthetők az alábbi linkeken: 

Bydgoskie Meble: www.szilagyibutor.hu/lakberendezes/bydgoskie.html
Etap Sofa: www.szilagyibutor.hu/lakberendezes/etap-sofa.html

Forduljon bizalommal a Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdióhoz, ahol az egyéni vásárlók és a lakberendezők, belsőépítészek számára egyaránt örömmel segítenek megtalálni a megfelelő ülőgarnitúrát!

Szilágyi Bútor Kiskunhalas6400 Kiskunhalas, Széchenyi u. 108.

Telefon:  +36 77 423 017

www.szilagyibutor.hu