A 2021-ben megújult Alvásstúdióban még több ágyat és matracot lehet kipróbálniA 2021-ben megújult Alvásstúdióban még több ágyat és matracot lehet kipróbálni

Egyes ágytípusok matrac helyett felépített, rugós fekvőfelülettel is elérhetőkEgyes ágytípusok matrac helyett felépített, rugós fekvőfelülettel is elérhetők

Az alábbiakban bemutatott ágyak nemcsak megjelenésükkel, hanem praktikus funkcióikkal is hozzájárulnak a harmonikus környezet megteremtéséhez. A kényelmet pedig egy igazán jól kiválasztott matraccal koronázhatjuk meg. 

A minőségi összetételű és kialakítású matracok között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes modelltA minőségi összetételű és kialakítású matracok között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes modellt

A szövetválaszték egy része - az ágyak számos változatban érhetők el, csak a fantáziánk szabhat határt a lehetőségeknekA szövetválaszték egy része - az ágyak számos változatban érhetők el, csak a fantáziánk szabhat határt a lehetőségeknek

Ezekben a gyönyörű ágyakban élmény a pihenés
A reneszánszukat élő kárpitos bútorok nem hiába a vásárlók nagy kedvencei, hiszen a sokrétű design mellett a széles szín- és szövetválasztékkal is személyre szabhatjuk megjelenésüket, hogy méltó kiegészítői legyenek a hálószobának. Az alábbiakban a Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdió kínálatából mutatunk néhány izgalmas darabot, ahol már több mint 20 éve a régió egyik legnagyobb ágy- és matracválasztékával várják a vásárlókat. 

A hatalmas ágyneműtartón felül egyes modellek beépített éjjeliszekrénnyel, tárolórekeszekkel és állítható háttámlával, továbbá az ágyhoz tartozó ülőfelülettel vagy pamlaggal gondoskodnak a teljeskörű komfortról. Egy igazi kis szigetet alakíthatunk ki a hálószobában, ahol minden kéznél van, olvasáshoz, tévézéshez, pihenéshez és az alváshoz is tökéletes helyszínként. 
Az ágykeretek többféle méretű fekvőfelülettel elérhetők, valamint az igényeinknek megfelelő matraccal egészíthetjük ki őket. A matracokat az ágy méretéhez igazítva egyben, például 160 vagy 180x200 cm-es méretben, illetve eltérő alvási szokások és testsúly esetén akár két egyszemélyes méretben is választhatjuk, hogy mindenkinek pihentető legyen az éjszaka. 

Az egészséges és pihentető alvás alapja a jó matrac

Dayton ágy éjjeliszekrényként is funkcionáló rekeszekkelDayton ágy éjjeliszekrényként is funkcionáló rekeszekkel

Egyszerű, mégis elegáns stílusú Oslo ágyEgyszerű, mégis elegáns stílusú Oslo ágy

Elegáns formatervezésű Hawai ágyElegáns formatervezésű Hawai ágy

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap, hogy az alvás minősége jelentősen hozzájárul testi és szellemi jóllétünk, egészségünk megőrzéséhez. Ezért is nem mindegy, milyen környezetben és feltételek között hajtjuk álomra fejünket.

Ennek fontos alappillére a matracválasztás is, melyben jelentős szerepe van az életkornak, a testsúlynak, a testfelépítésnek, az alvási pozíciónak és természetesen a kényelmi preferenciáknak is. Az egyéni igények teljeskörű kiszolgálása érdekében a Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdióban lehetőség van arra, hogy a helyszínen kipróbálhassuk, összehasonlíthassuk a matracokat. Ahogy mondani szokás, a puding próbája az evés, a matracé pedig a fekvés! Az üzlet vezetője, Szilágyi Zoltán több mint 25 éve foglalkozik bútorokkal és matracokkal, alvásszakértőként személyes tanácsadással is segít eligazodni a matractípusok között, hogy a választott termék hosszútávon is jó döntésnek bizonyulhasson és nap mint nap kipihenten ébredhessünk.

Korfu ágy állítható háttámlával és belső tárolórekeszekkelKorfu ágy állítható háttámlával és belső tárolórekeszekkel

Modern vonalvezetésű Brooklyn ágyModern vonalvezetésű Brooklyn ágy

Oliver ágy állítható háttámlávalOliver ágy állítható háttámlával

A próba mellett fontos a minőségi összetételre is figyelni, hogy az adott matrac anatómiailag megfelelő alátámasztást nyújtson, segítsen az ízületi és gerincbántalmak csökkentésében, megelőzésében. Az üzletben nagy számban képviseltetik magukat a magas minőségű Best Dream, Bio-Textima és Lineanatura márkák matracai, többek között táskarugós, hideghab, latex és memóriahab kivitelben is, melyek a sztenderd méretek mellett akár egyéni méretezésben is rendelhetők. A teljeskörű kényelem jegyében a matracokon kívül különféle fedőmatracok, matracvédők, ágyneműk is megtalálhatók a kínálatban. 

A matracok világában az elmúlt év egyik izgalmas újdonsága a klímakollekció, amely ahogy neve is mutatja, a tökéletes alvásklíma megteremtésére fókuszál. Innovatív nedvesség- és hőelvezető tulajdonságokkal bíró matrachuzatok és matracvédők, valamint új generációs hideghab és memóriahab felületű matracok is megjelentek, amelyek a megfelelő átszellőzés mellett hatékony felületi nedvesség- és hőelvezetést, ezáltal optimális alvási hőmérsékletet is biztosítanak. Ennek nemcsak a kánikulában, hanem minden évszakban hasznát vehetjük, hiszen a termékek hűtési funkciója csak akkor aktiválódik, amikor a test közvetlen környezetében forróság és pára jelentkezik – majd a hűtés leáll, amikor a testfelületi hőmérséklet és páratartalom újra a normál tartományba kerül.

Klímakollekció speciális anyagokkal a megfelelő alvásklímáértKlímakollekció speciális anyagokkal a megfelelő alvásklímáért

Palmas ágy állítható fejtámlás pamlaggal és beépített tárolóvalPalmas ágy állítható fejtámlás pamlaggal és beépített tárolóval

Legyen szó puha, középkemény vagy kemény matracról, keresse bátran a Szilágyi Lakberendezés és Alvásstúdiót Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt vagy az alábbi elérhetőségeken, és találja meg a tökéletes alvás kellékeit!

Szilágyi Bútor Kiskunhalas6400 Kiskunhalas, Széchenyi u. 108.

Telefon:  +36 77 423 017

www.szilagyibutor.hu