ADA Combi sarokkanapé

Kanapé vásárláskor általában van egy elképzelés a fejünkben, hogy mit is várunk el a bútortól, hogyan fogjuk használni, illetve milyen jó tulajdonságai voltak a korábbi bútorunknak, amit az újtól is elvárunk. Az ADA Combi kanapé olyan részletekre is gondol, amire talán mi elsőre nem jutott volna eszünkbe. Természetesen mindezt a személyre szabható kényelmes használatért, amihez esztétikus megjelenés is tartozik. 

Variálható részletek sokasága egy garnitúrán belül

Az ADA Combi egy modern formájú letisztult vonalú ülőgarnitúra és bátran állíthatjuk, hogy univerzalitása miatt a Rio Design favoritja. Ezt a modellünket azoknak ajánljuk, akik szép formájú, de egyben praktikus ülőgarnitúrát szeretnének, aminél saját maguk választhatják meg mind a kényelmi, mind a formai szempontokat és határozott elképzelésük van.Az ötletesen megtervezett bútorelemekből a megrendelő saját ízlése szerint alakíthatja ki álmai garnitúráját. L vagy U alakú sarokgarnitúra ugyanúgy választható, mint egy kétszemélyes kanapé.

ADA Combi kanapé sötétkék

ADA Combi kanapé kartámasz

Textilbőr kárpit kanapén

Minőségi kidolgozás kanapén

Állítható szögű kartámasz

Az alapformák után következhet az extra elemek kiválasztása. Háromféle háttámla, kétféle ülőfelület, hétféle karfa és többféle láb közül lehet választani. Az ülőfelület elülső, osztott részének kialakítása lehet szögletes vagy lekerekített. Fejtámla gyakori kívánság magasabb vevőinknél, ezt természetesen a választott ülés mögé helyezzük. Lehet például egy nagyobbítható ülőfelülettel egy egyszemélyes ágyunk, ahol az állítható puha karfa párnaként is használható. Kisebb lakásokban ágyként is funkcionálhat az ágynemű pedig könnyedén elpakolható a külön választható ágyneműtartóban.

U alakú kanapé fejtámasszal

U alakú kanapé állítható háttámasszal

Szürke U-alakú kanapé

Minőségi szövetkárpit ADA kanapé

Szövetes háttámasz állítható

L-alakú ADA kanapé

Szép ADA kanapé

Napközbeni alváshoz

Olvasó funkció háttámla állítás kanapén

ADA kinyitható kanapé fehér

Beállítási lehetőségek

Beállítási lehetőségek 2

Sokan számolnak be arról, hogy nem szeretik a túl puha ülőfelületet. Nekik jó hír, hogy ehhez a bútorhoz többféle keménységű ülőfelület kérhető. Kiegészítők terén is gazdag a választék, ugyanis az ülőgarnitúrához akár fotel és puff is megrendelhető stílusazonos megjelenéssel. Egy kanapé karakterét befolyásolja a lábtípus is.

ADA kanapé fém lábakkal

ADA Lounge kanapé

Állítható üléshossz ADA kanapé

A Combi változatokhoz krómozott fém, illetve fa változatok is jól illenek. Az ADA Combi ülőgarnitúra kárpitozása pazar bútorszövet, leather look lemosható szövet, és bőrkollekciókból válaszható ki. Ez egy izgalmas fázisa a vásárlásnak, mert a sok esélyes és szép kárpitból kell választani. Kisgyermekek esetében ideális választás a lemosható bútorszövet, de több száz műbőr és textilbőr is rendelkezésére áll a végleges döntéshez. 

Összefoglalva a lehetőségeket: 

16 féle sarok lehetőség, L és U forma 
4 féle méretű kanapé
7 féle állítható karfa
4 féle nyaktámasz
Sarok elemeibe relax háttámla, beépíthető fotel 
2 féle ülőke 
450 féle szövet kárpit
50 féle leather look kárpit
60 féle bőrkárpit

Ha megtetszett ez a bútorunk, és szeretnéd, hogy még karácsonyig megérkezzen akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, mert 2020 November 2-ig meg kell rendelni! Keress minket az alábbi elérhetőségeken! 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu