A nappali el sem képzelhető egy jó dohányzóasztal nélkül. Ez a bútor valójában sokkal több mindenre hivatott, mint amire a neve utal. 

Tömörfa dohányzóasztal

A MAXCity földszintjén egymással szemben található két nagy bemutatóteremben találjuk a RIO Design ADA ülőgarnitúráit. Az üzlet leginkább erről a márkáról ismert. Pedig a bútorok palettája ennél sokrétűbb, számos kiegészítőt és kisbútorokat is forgalmaznak. Gyakorlatilag az itt található lakberendezési termékekkel, étkező- és hálószoba bútorokkal teljesen be tudjuk rendezni az otthonunkat. 

Fa felületű fém lábú dohányzóasztal

Everest dohányzóasztal

Favázas, üveglapos dohányzóasztal

AZ ADA kanapék legfőbb jellemzője, hogy modern stílusú ülőgarnitúrák. Éppen ezért a dohányzóasztal kínálat is ehhez a jellemző stílushoz idomul. Mivel a kanapék ízlés szerint fa és fém lábbal is rendelhetők, így a kiegészítő dohányzóasztalok anyaga is lehet fából fémből sőt akár 100%-ban üvegből is.

Üveg design dohányzóasztal

Üveg dohányzóasztal

Vegyük most sorra a különböző típusú dohányzóasztalokat amelyek a RIO Design üzletben kaphatók.
Kezdjük a tömörfa és a fafurnéros dohányzókkal. A stúdió prémium bútorokat bemutató kiállítótérben az ülőbútorok környezetében dió és tölgy tömörfa dohányzóasztalok találhatók. A standard ADA kanapékat bemutató üzletrészben pedig a fafurnéros bükk, tölgy és dió dohányzók közül válogathatunk. Ezek  esetében lehet egyedi méreteket és színeket is rendelni.

Furnéros dohányzóasztal

Oázis dohányzóasztal

A fafurnéros asztalok natúr fa színekben, illetve különböző színekre pácoltan is rendelhetők. Ennek köszönhetően szinte bármilyen színvilágú már meglévő bútorokhoz is ki tudjuk választani a megfelelő árnyalatot. Ezeknél a dohányzóasztal típusoknál a magasságot és a szélességet is lehet változtatni. Egyes típusok tárolóegységeibe dekorációs elemeket tehetünk, mint például dekorkavicsokat, vagy éppen saját nyaralásunkkor gyűjtött kagylókat. Ha fiókos kivitelt választunk, akkor ez nagyon jó lehetősége arra, hogy kisebb tárgyakat, távirányítókat gyertyákat, zsebkendőt, vagyis mindenféle hasznos dolgot elrejtsünk benne.

Natúr fa dohányzóasztal

Fiókos dohányzóasztal

Egyedi tervezésű dohányzóasztal

Alacsony lerakóasztal

Dekorációval kiegészíthető dohányzóasztal

Ha otthonunkban egy térben található a nappali és az étkező, akkor a dohányzóasztal színével megegyező nappali szekrényt, étkezőasztalt vagy konzolasztalokat is választhatunk teljesen a saját igényeinkre és méreteinkre szabva. Az új termékek között megjelentek a fa asztallapos, de fém lábakkal kombinált változatok. Az indusztriális stílusú fekete, szürke fémlábú asztalok jól illenek például az ADA Sole kanapé stílusához. A kanapé elé terített mintás szőnyegek használatakor érdemes a teljesen átlátszó kecses formájú, szellős megjelenésű hajlított üvegasztal megoldásokban gondolkodni. 

Akik a nappali fókuszában szívesen látnak egy extrémebb formájú dohányzóasztalt, ők is megtalálják a kedvencüket a RIO Designban!

Extravagáns dohányzóasztal

Kerek dohányzóasztal

Végül pedig az egyik legkülönlegesebb dohányzóasztalok csoportjába a ledes világító változatok tartoznak. Ezekhez a típusok is kollekcióban, lerakóasztal, konzolasztal és könyvespolc kiegészítőkkel rendelhető. 

Világító dohányzóasztal

Még több dohányzóasztal a RIO Design weboldalán >

A Rio Design az év minden szakaszában tartogat valamilyen kihasználható kedvezményt. A felsorolt lakásdekorációs tárgyakból a bemutatóteremben is találunk kiállított darabokat, ezeket most kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. A részletekről érdeklődjön a Rio Design bemutatótermében!

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu