A Rio Design-ról legtöbbünknek a kanapék és ülőgarnitúrák változatos kialakítási lehetőségei jutnak az eszünkbe. Azonban az üzlet és a prémium bemutatóterem újabb és újabb különleges bútordarabokat vesz fel az aktuális kínálatába. Ilyen most a hálószobák legfontosabb kiegészítője a franciaágy. Ezek az ADA gyár néhány válogatott darabjából és egyedi gyártásban rendelhető modellekből állnak.

Az év eleji lakásfelújítási és lakberendezési hajrában érdemes a Rio Design által forgalmazott ágyakra is koncentrálni. Főleg, ha egységes stílusban gondolkodunk és a nappaliban jellemző színeket, anyagokat, bútorformákat szeretnénk a hálóban is viszontlátni.

Kezdjük a sort három ADA Ausztria Prémium modellel, amelyek a felső kategóriás magas minőséget képviselik! Az osztrák cég nagy múltú tapasztalata és legújabb innovációi nagyon sikeresek azok között, akik tényleg valami újat és nem mindennapit keresnek. A gyár saját nevelésű erdejeiből származnak a 60-70 éves fák, melyekből a tömörfa részek készülnek. A tömörfa mellé választhatunk bőr fejvéget is. A bőr ágyak kedvelői többféle színű és minőségű bőrből választhatnak.

ADA Stella Alpina ágy
A természetesség sugárzik az ágy minden egyes részletéből. A tömörfa a legújabb és fenntartható trendeket tükrözi. Kialakítása praktikumot és eleganciát sugall. A fejvég felületén és az oldalsó fa elemeken a természetes csomók adják az egyedi rajzolatot, ami minden egyes darabnál más és más.

ADA Stella Alpina - Rio Design

ADA Levia ágy
Már a neve is a levitációra, vagyis a lebegésre utal. A modern és loft környezetben is ragyogóan mutató ágy lábait közvetlenül nem látjuk, így tényleg a súlytalan állapot érzését kelti bennünk.

ADA Levia - Rio Design

ADA Hamilton ágy
A Hamilton ágyra a fejtámlák, tárolóhelyek, lábak, valamint a kiváló minőségű szövetek és bőrök minden lehetséges módon történő kombinálhatósága jellemző. De igazán markáns és dinamikus megjelenést a bőrkárpit használatával érhetünk el.

ADA Hamilton franciaágy - Rio Design

Azok számára, akik a mindennapos, vagy időszakos tároláshoz az ágyneműtartót is szeretnék igénybe venni az alábbi modelleket javasoljuk. Ezek az ágytípusok beépített ágyráccsal készülnek, amit az ár minden esetben tartalmaz. Így már csak a kedvünkre való matracot kell az adott szélességhez kiválasztanunk. Szintén kedvelt ezeknél a modelleknél, hogy az ágyneműtartó lábvég irányából nyitható így sokkal könnyebb az ágyneműk elpakolása.

Panama new franciaágy
A Panama egy igazán csajos franciaágy. Az osztott elrendezésű fejvég kialakítása a teljes ágykereten végigvonul. A számtalan kárpitszín lehetőséget ad arra, hogy karakteressé tegyük a hálószobát. A halvány rózsaszín pont egy olyan árnyalat, amihez a fehér, illetve a csillogó felületek is jól mutatnak, a réz és az arany fémlábú lerakók, konzolasztalok vagy lámpák formájában. Ezek az ágyak kiváló minőségük mellett a közepes árkategóriába tartoznak, és mégis teljesen egyedi gyártásban készülnek. Ágyneműtartó minden modellhez válaszható.

Panama new franciaágy - Rio Design

Firenze franciaágy
Fantasztikus, hogy egy fejvég mintázat mennyire széppé tehet egy ágyat, ezáltal magát a hálószobát is. Szinte le sem tudjuk venni róla a szemünket. Az elnyújtott hatszögletű minták kortárs vonalai modernné teszik a teret. Ennek az ágynak minden élénk szín nagyon jól áll. A praktikumról sem elfeledkezve, az ágyneműtartó jól kihasználható tárolóként is működhet.

Firenze franciaágy - Rio Design

Dalma franciaágy
A Dalma modell is ágyneműtartós kivitelű. A minőségi varrások és a részletek elegánssá és széppé teszik ezt a franciaágyat is. Kiválóan illik a modern-klasszikus irányzathoz és akár a glamour vagy art deco stílusjegyekhez is.

Dalma franciaágy - Rio Design

Fedezd fel a Rio Design gyönyörű franciaágy-választékát, párosítsd lámpákkal, szőnyegekkel, tapétákkal, hogy tökéletes egység valósuljon meg ott, ahol a napunk egyharmadát töltjük!

A Rio Design az év minden szakaszában tartogat valamilyen kihasználható kedvezményt. A felsorolt lakásdekorációs tárgyakból a bemutatóteremben is találunk kiállított darabokat, ezeket most kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. A részletekről érdeklődjön a Rio Design bemutatótermében!

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu