Ha ajándék ötleteken törjük a fejünket, akkor egyet leszögezhetünk. A lakberendezést kedvelő szerettünk, rokonunk, vagy éppen munkatársunk egy lakásba, vagy irodába illeszthető különleges dísz-, vagy használati tárgynak nagyon fog örülni. Az otthon díszítése és szépítése egy soha véget nem érő folyamat, amit érdemes időnként felfrissítenünk, és mindig jó új darabokat is beszerezni. A jeles ünnepek fényét is jobban kiemelhetjük egy maradandó és értékes ajándékkal, ami önmagában is esztétikai értékkel bír mindamellett, hogy páratlanul szép dekoráció lehet. 

A Rio Design bemutatótermi, azonnal megvásárolható termékeiből válogattunk egy csokorra valót, hogy kedvet csináljunk az ajándékvásárláshoz. 

Dueto fém kisasztal 

A krómozott fémből készült Dueto fém kisasztal nagyon eredeti megoldással biztosítja kisasztal valódi funkcióját. A két asztallap felülete belső tükörfelület, ami tökéletesen kiegészíti a fém által biztosított stílust. 

A Dueto kisasztal jól példázza, hogy van élet a kanapé elé állított dohányzóasztalon túl is! Gyakori megoldás az is, hogy a kanapé mellé egy kisebb lerakóasztalkát helyeznek (akár mindkét oldalra, szimmetrikusan). Ezen a kisasztalon még egy nagyobb, dekoratív cserepes növény vagy esetleg vázába tett vágott virág is kellemes, üde látványt nyújt. Ez a kisasztal még arra is tökéletes, ha egy tavaszi vagy nyári napon kiköltözünk az erkélyre vagy a teraszra és egy kis frissítőt vagy rágcsát szeretnénk magunkkal vinni.

Dueto asztalka

Terna dohányzóasztal 

A Terna dohányzóasztal nem csak a nappaliba, de a hálószobába, éjjeliszekrényként is kiváló választás. Ezen felül praktikus és tetszetős elem lehet az előszoba vagy a hall területére. Letisztult stílusának és semleges színének köszönhetően világos és sötét árnyalatok jellemezte helyiségekbe is jól illeszkedik. A Terna dohányzóasztal magassága 46 cm, valamint szélessége, vagyis az asztallap átmérője pedig 42 cm. Az asztallap üvegből készült, mely tükörként is funkcionál, így a ráhelyezett tárgyak tükörképe visszaköszön. Kedvenc dísztárgyainknak vagy hétköznapi holmijainknak így egy egészen új arcát ismerhetjük meg, melyek szinte művészi kompozícióvá nemesülnek. Még több infó a Terna asztalról >

Terna kis asztal

SVIA GALLERY: "VITORLÁS I."

A Rio Design által is forgalmazott SVIA Galéria képei között megtaláljuk a Vitorlás című képet is 70x100 cm-es méretben. 

Balatoni vitorlások Solthy Viktória

SVIA GALLERY: "BALATON" STRUKTÚRÁLT FESTMÉNY 

A szintén Solthy Viktória által vegyes technikával készített Balaton című kép magával ragadó kontrasztjával teszi mindenki számára felismerhetővé ezt a formát. A 210x90 cm-es kép szintén megvásárolható a bemutatóteremben. 

Balaton festmény Solthy Viktória

GLASS 3 db-os dohányzóasztal

 100%-ban üvegből készült GLASS 3 db-os dohányzóasztal szett nevéből adódóan 3 darab, hajlított edzett üveglapból épül fel, melyek egymás alá csúsztathatóak. Ezek egyenként 10 mm vastagságúak. Az éleken acél élvédők/talpak vannak. Azaz mindegyik üveglap alján 4 db védősapkaként is szolgáló talp van, így a dohányzóasztal könnyen mozgatható a lakásban. Előnye, hogy akár elemeire is szedhető.

A GLASS 3 darabos dohányzóasztal szett egy, a kanapé elé terített modern mintás, vagy egyszínű szőnyegen mutat a legjobban, mert így akár teljesen bele is tud olvadni a környezetébe. Csakúgy, mint a többi, teljesen átlátszó kecses formájú, szellős megjelenésű hajlított üvegasztalunk, ez is tökéletes kiegészítője egy modern nappalinak. Szinte észrevehetetlen, mégis figyelemfelkeltő dizájnnal rendelkezik. Még több infó az üvegasztal szettről >

Glass üvegasztal szett

AROS tükör 

Egy tükör mindig megváltoztatja a helyiség méreteit. Mélységet ad, miközben még több fényt szór szét. Egy szép környezetbe pedig további eleganciát és szépséget vihetünk általa. Az kerek forma 120 cm átmérőjű, így akár előszobába is tehetjük vagy a nappaliba a kandalló fölé. Még több infó az Aros tükörről >

Aros tükör

Cirze nagy téglalap alakú tükör 

A Cirze nagy téglalap alakú tükör több különböző méretű, kör alakú tükör és üveglapból áll. Ezeknek a köröknek az alapjai feketére lakkozott MDF lapok. A kör alakú elemek szabálytalan mintát követve illeszkednek egymáshoz. Az üveglapok csillogó arany színű bevonatot kaptak, a tükörelemek pedig a maguk ezüstös fényükben csillognak. A kör alakú lapok együttesen egy téglalap alakot formáznak, így ezeknek az alakzatoknak egy különleges kombinációját jeleníti meg a szemünk előtt.

A tükör az elegáns, klasszikus, vagy “glamour” stílusban berendezett tereket tesz teljessé. Mellette más dekoráció is jól mutathat, azonban önmagában is megállja a helyét. A termék nagy mérete ellenére, 60 cm x 140 cm, nem csak függőleges, hanem vízszintesen is felhelyezhető a falra. Még több infó a Cirze tükörről >

Cirze tükör Rio Design

Times ovális falióra 

A Times ovális falióra a kerek változat továbbgondolt formája. A kerek változathoz hasonlóan ez a falióra is hátlap nélküli és az óramutató szerkezet a kerettől független elem. Az elemek hátlapja feketére lakkozott fa, melyet ferde tükör borít. A tükrös körgyűrűn, a számok római számok. Ez az ovális falióra dekoratív részletei és a háttér nélkülisége látni engedi például egy különleges tapéta vagy festett fal minden részletét. Még több infó az ovális falióráról >

Kairos falióra

Ananya óra 

Az Ananya óra egy római számlapos falióra. Keretét három darab egymásba fonódó gyűrű alkotja; ferde tükrökkel. Ezek metszetében, belül különböző formájú, kisméretű tükörgömbökből készült díszítés található. Legszebben talán egy elegáns hálószobában mutatna. Még több infó az óráról >

Ananya óra

Érdemes tehát ellátogatni még az ünnepek előtt a Rio Design bemutatótermébe, ahol a kiállított lakberendezési kiegészítők és a bútorok azonnal megvásárolhatók.  

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu