2020 tavaszán egy nem várt, világméretű járvány vette kezdetét, ami gyökeresen átrendezte a mindennapjainkat. A kereskedelemben minden a feje tetejére állt, és nehéz lett volna prognosztizálni a következő hónapok fejleményeit. A lakberendezés területén sem volt ez másképp, az üzletek tűrve a kényszerű intézkedéseket szüneteltették az értékesítést. Egyesek villámgyorsan webshopot nyitottak, mások kiárusításba kezdtek. Ez az üzletág mégis szerencsésnek mondható, ugyanis az otthonmaradók, szembesülve a lakókörnyezetük állapotával megújulásra vágytak. 

A fokozatosan beinduló gyártás és áruszállítás alatt is sokan a webes vásárlást választották, ami több előnyös tulajdonsága mellett mégis egy személytelen vásárlási forma. A showroomok, azaz a bemutatótermek népszerűsége abban áll, hogy ma már az értékesítési ponton túl egy találkozási pontot is jelentenek. Azok számára, akiknek a lakberendezés több mint berendezési tárgyak vásárlása, valódi élményt jelenthet egy bemutatótermi kalandozás. 

RIO Design bemutatóterem MaxCity
Rio Design bemutatóterem a MaxCityben

Kiváló példa az élő showroomra a MaxCity földszintjén található RIO Design, ahol több száz négyzetméteren tárul fel az ülőgarnitúrák, kanapék, étkezők és lakberendezési kiegészítők minden igényt kielégítő palettája. Ahol az egyedi gyártás fontos szerepet kap, ott mindenképpen találkozni kell a leendő bútorunk minőségével, a kiállított darabokkal, a választható színekkel, textilekkel, bőrökkel és a válaszható lábformákkal.

Rio Design bőrkanapé
Bőrkanapé a Rio Design választékában

Rio Design prémium ülőgarnitúra
Ágyak és kipróbálható ülőgarnitúrák, kanapék

Ha koncepcióban gondolkodunk családtagjaink, barátaink, vagy a megbízott lakberendező, belsőépítész segítségével tudunk teljes és egységes berendezésben gondolkodni. Egy shoowroom inspirál. Impulzusokat ad, amit csak élő környezetben élhetünk át.

ADA prémium kanapéADA prémium kanapék 

A RIO Design egy különálló részen mutatja be a felső kategóriás, prémium bútorait, amik innovatív és a környezettudatos tervezést követően juthatnak el az otthonunkba. A tömörfával kiegészülő kanapék és a kényelmes franciaágyak, fotelek mellé szőnyegeket és kortárs festményeket is válogathatunk.

Rio Design étkezőgarnitúra
Étkezőgarnitúrák akár egyedi elképzelés szerint is

Adjuk át magunkat az élménynek, tekintsük meg a bútorokat élőben, élvezzük a változatos kényelmüket, próbáljuk ki őket, hogy biztosan azt kapjuk, amit előre elterveztünk kompromisszumok nélkül!

A Rio Design az év minden szakaszában tartogat valamilyen kihasználható kedvezményt. A felsorolt lakásdekorációs tárgyakból a bemutatóteremben is találunk kiállított darabokat, ezeket most kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. A részletekről érdeklődjön a Rio Design bemutatótermében!

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu