Felkerestük a Rio Design bemutatótermét a MAXCity földszintjén, hogy megismerjük az üveglapos étkezőasztalok választékát. Ezeknek a bútoroknak a legnagyobb előnye, hogy segítségükkel átláthatóbb lesz tér, megjelenésük jóval könnyedebb és jóval kevésbé keltenek zsúfolt hatást. Ez akkor lehet nagy előny, ha a nappalink, a konyhánk és az étkezőnk összenyitott. Ekkor érdemes a berendezést átgondolva stílusos dohányzóasztalt, vagy konzolasztalt választanunk, ami egyszerre illik az ülőgarnitúránkhoz és az étkezőnkhöz is. 

A következőkben olyan üveglapos étkezőasztalokat szeretnénk mutatni, amikhez hangulatában, minőségében és stílusában is megfelelő dohányzóasztalokat társítottunk a Rio Design rendkívül gazdag kínálatában. 

Első variációnkban a Taima üveglapos étkezőasztal szeretnénk bemutatni. Az üveglap mérete 180x90 cm. A lábai fekete és antracit színek  kompozíciójából állnak. Üveglapok esetében a lábak formája mindig fontos, hiszen az átlátszó lap alatt fontos, hogy izgalmas formákkal találkozzunk.

Taima üveglapos asztal

Az asztal körül látható Dortmund székből 6 vagy akár 8 db is elférhet. Itt a lábak színe természetesen az asztallábbal megegyező színben is kapható. Ehhez az étkezőszetthez jó választás lehet, a most oly divatos kerek formájú kőmintás lappal kapható Paola dohányzóasztal.

Paola dohányzóasztal

Amennyiben koncepciózusan maradnánk az üveg használata mellett, akkor érdemes megismernünk a Glass dohányzóasztalt, ahol három, egymásba csúsztatható  hajlított edzett üveg asztalka lesz segítségünkre a kanapé mellett. 

Glass hajlított üveg dohányzóasztal

Ha valami igazán látványossal szeretné magát és vendégeit meglepni, akkor foglaljon helyet a Mika bővíthető üvegasztal mellett! Üveges étkezőből ritkaság a bővíthető változat ez az asztal 160 cm-ről akár 220 cm hosszúságúra is bővíthető. Így akár 8-10 fő is kényelmes elfér majd az ünnepi asztal körül.

Mika nagyobbítható üvegasztal

Dinamikus vonalvezetésű lábai valóban szemet gyönyörködtetőek. Ha az étkező ennyire különleges, legyen a dohányzóasztal is az! Az Arcadia rozsdamentes polírozott acélból készült különleges egyedi formával.

Arcadia dohányzóasztal Rio Design

A fényes felület szinte tükörszerű és a pakoló funkción túl meghatározó látványeleme is lehet a nappalinak. Ha ebben az esetben is üvegasztal párosítást szeretnénk, akkor ezekhez az arányokhoz a teljesen átlátszó kecses formájú Glass III dohányzóasztalt ajánljuk.

Glass hajlított szóló dohányzóasztal

Szellős megjelenésének köszönhetően ez az asztal is tökéletes kiegészítője egy modern nappalinak. Végül ismerjük meg a Barroque bútorokat, amik egy glamour hangulatú neobarokk irányvonalat képviselnek jellegzetes ívekkel és ragyogóan fényes felületekkel. Étkezőbe a Barroque étkezőasztalt  javasoljuk 168 x 98 cm-es méretben a stílusazonos Barroque székekkel.

Barroque étkezőasztal

Különlegessége, hogy amíg üveglapos étkezők inkább letisztult vonalvezetésűek, ezek a bútorok a barokkos formavilágot képviselik, ami valódi luxus érzetet ad. Ha bőségesen van helyünk, akkor egy nagyobb, 208x98 cm-es változat is a rendelkezésünkre áll. A kollekció része, amit a nappalik számára tartogattunk, a  A Barroque dohányzóasztal, ami téglalap alakú és rozsdamentes vázzal és lábakkal, illetve edzett üveg asztallappal készül.

Barroque dohányzóasztal

Ha már az előszobában szeretnénk egy elegáns bútor elhelyezni, és ragaszkodunk az egységes lakberendezéshez, akkor egészítsük ki a neobarokk enteriőrt egy gyönyörű Barroque konzolasztallal

Barroque konzolasztal

A Rio Design bemutatótermében természetesen a fa étkezőasztalokból is hatalmas a választék és dohányzóasztalok is bőségesen a rendelkezésre állnak, összeállításunkkal a variációs lehetőségek világába vezettük be olvasóinkat. A Rio Design szakértő kollégái a MAXCityben található bemutatótermekben segítenek a legjobb konfigurációkat kialakítani! 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496


www.riodesign.hu