ADA Malaga kanapé

A Malaga kanapé különlegessége, hogy elemekből épül fel. Így nagyon könnyű megtervezni a
nappali méretéhez legjobban passzoló sarokkanapé vagy U alakú garnitúra változatot. A modern karakterisztikához a tervezők motorosan mozgatható ülésmélység állítást is kínálnak. Ebben a kategóriában szinte elvárás, hogy a fejtámlák szintén minden egyes elem esetében állítható legyen. 
Ágyneműtartóval ugyan rendelkezik, viszont a beépített, ülésmélység állíthatóságot adó funkciója egy személynek megfelelő fekvőfelületet biztosít akár nappali pihenéshez is. 

Kanapé állítható fejtámlával

ADA kanapé extra

Ha nem ragaszkodunk a motoros kivitelhez, az ülésmélység állíthatóság rendelhető manuális kivitelben is. Motoros állíthatóság esetében a rendszer kis mozdulatokat téve centiméterenként is képes a tökéletesen mélységet állítani. A motoros állíthatóság rendelhető kizárólag gombos, vagy akár USB töltős kivitelben. A támlás, sarokpados elem fix kivitelben készül, mozgatható felső nyaktámasz résszel, ám némi felár ellenében rendelhető állítható ülésmélységű kivitelben is. 

Extra válaszható kiegészítő kanapé

USB töltő beépítve kanapéba

Fehér kanapé Rio DesignA kanapé nemcsak egy esztétikai élmény, de a szerkezeti érdekességeket is rejt. A vázat kemény- és puhafa kombinációja alkotja, melyre acél hullámrugós (NOSAG) felület kerül. A következő réteg a kiváló minőségű, ellenálló és magas pontrugalmasságú lágy hideghab (RG35) és puha vattaréteg. A bútor karakteréhez a lábak formája is hozzájárul, természetesen itt is van választási lehetőségünk. Felár nélkül elérhető 3 opció, ezek forma szempontjából megegyezőek. Anyagukat tekintve készülhetnek krómozott fém, fekete porszórt fém, illetve pácolt fa kivitelekben.

Osztrák kanapé

Amit még tudni kell

A Malaga ülőgarnitúra legnépszerűbb változata az L alakú és az U alakú változat. A legkisebb “L” alak: 261*191 cm, a legkisebb “U” alak: 222*371*191 cm helyet igényel. Gyakori, hogy a sarokkanapék mellé puffot is elhelyeznek, ezek gyakorlatilag multifunkciós bútorelemek. Az ülő funkción túl lábtartóként, vagy lerakóasztalként is használhatjuk. Ehhez a változathoz kétféle puff méret is rendelkezésre áll. Ha már megterveztük a méretet, a funkciókat, akkor már csak egy csodás kárpit színt kell találni. A Rio Designban ebből sincs hiány, több száz és többféle anyagminőség áll a rendelkezésünkre. A fotókon látható festményeket Solthy Viktória festőművész készítette. Az alkotó képei megrendelhetők a Rio Design bemutatótermében és megtekinthetők ide kattintva. 

Malaga szürke kanapé ár

A Rio Design újdonságai között jelent meg a szintén modern Szicília kanapé tűzött párnákkal, és vonzó dizájnnal. Kattints ide ha szeretnél róla még többet megtudni. A Rio Design munkatársai segítenek a válaszható extrák és bútorelemek alapján egyedi ajánlat elkészítésében. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu