ADA Szicília kanapé

Az ADA Szicília L alakú ülőgarnitúra a legújabb bemutatott modelljeink egyike. A Szicília L alakú ülőgarnitúra többféle stílusirányzat jellegzetességeit ötvözi. A vékony lábak és az egyenes vonalvezetésű korpusz modern, könnyed és letisztult megjelenést biztosítanak. Szinte mintha lebegne a bútor a térben. A lazán illeszkedő huzat enyhe hullámokkal és tűzésekkel igazodik az ülőfelülethez és a háttámla párnáihoz. Ez a modern megjelenés egyszerre merít a mid century modern és minimál formavilágából. 

A kanapéba egy innovatív fejlesztés is került, mégpedig az egyénileg formálható és magasított hátpárna. Ez minden esetben egyedileg rendelhető és a garnitúra bármely eleméhez illeszthető. A párnákban található flexibilis merevítő szerkezetnek köszönhetően nemcsak annak a dőlésszöge is állítható. Így a legideálisabb ergonomikus komfortot kínálja a vásárlók számára.

Állítható fejtámlás kanapé

Rio Design osztrák kanapék

Amennyiben a párnákat levesszük az ülőgarnitúráról, akkor máris kialakíthatunk egy kényelmes fekhelyet ezen a bútoron. A Szicília L alakú ülőgarnitúra vendégágyat nem tartalmaz, azonban a basic kényelmi, lounge kialakításának köszönhetően kiemelkedő minőségű ülőfelület és megfelelő ágykomfortot kínál, sajnos csak egy személy számára. A tömörfából készült szerkezetre feszített, acélból készült NOSAG hullámrugók, illetve a magas pontelasztikusságú hideghab párnarátét és puha vattaréteg felület kiképzésének köszönhetően garantált a kényelmes ülés és esteleg a pihentető alvás.

Modern kanapé prémium minőségben

A modell kétféle hátpárna-típussal, illetve háromféle - fekete, króm, nemesacél - kialakítású lábbal rendelhető. További válaszható formai és funkcionális elemek: Fix és funkcionális párnák, L és U alakú sarok kialakítás, 3-féle méretű kanapé, 3-féle méretű ülőke, pihenő- és sarokpad-elemek, szegélyes díszpárnák, távirányító és magazin tartó táska.

Újságtartó kanapé karfájára

Ahogyan azt már megszokhattuk a Szicília L alakú ülőgarnitúra kárpitozása is több százféle szövet és bőr közül kiválasztva rendelhető meg üzletünkben. Fedezd fel ezt a modern és stílusos ülőgarnitúrát, ami egy új szintre emelheti a nappalid komfortját. A Rio Design munkatársai segítenek a válaszható extrák és bútorelemek alapján egyedi ajánlat elkészítésében. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu