Étkezőgarnitúra választásakor a legtöbb esetben a konyhabútor színe az irányadó. Főleg akkor, ha a konyha az étkezővel egy légtérben, illetve annak közvetlen közelében lesz. Ennek megfelelően az étkezőbútor trendek a konyhák színvilágát követik, azokkal együtt változnak. A natúr fa és a fekete színek a mai trendekben az élvonalat képviselik. Együttes megjelenésükhöz is jól párosíthatók az erőteljesebb színek. Étkezőfotel esetében a bársonyok, az élénkebb kékek, zöldek, rozsdavörösek és mélyebb sárgák. 

Fedezzük fel együtt a modern étkezőasztalok és étkezőszékek új változatait, amik természetesen nemcsak a képen látható kialakításban, hanem többféle kombinációban is használhatók! 


A Columbia asztal a fa és a fém stílusos kombinációja

A Columbia asztal lapja egy vastag asztallap. Az étkezőasztal lábai fekete fémből készültek, melyek különleges oszlopos formája kontrasztban van a tömör és vastag hatást keltő asztallappal. Az egyedi asztallábaknak köszönhetően ez a bútor egyszerű és letisztult hatást kelt, ezért még minimalista térben is tökéletesen mutat. A Columbia asztalhoz tökéletes választás a Dortmund szék és a Dortmund karszék.

A Dortmund székek a könnyed formavilágú, de strapabíró székek családjába tartoznak. A székek váza bükkfából készül, amely többféle színváltozatban rendelhető. Ennek köszönhetően jól igazítható más bútorok vagy magának az étkezőasztalnak a színéhez. A székeket többféle szövet boríthatja, amely számos színben rendelhető. A Dortmund székcsalád tagjaként bárszék is kapható, így egységes megjelenést varázsolhatunk az étkezőbe, illetve munkalapokhoz is tehetjük, mint reggelizőszék. 

Columbia asztal Dortmund Szék

Még több infó ezekről a bútorokról >


Xénia asztal - Kizárólag a Rio design üzletében kapható egyedi bútor

Az asztal lábszerkezete bükkfából készült, az asztallapja pedig lehet bükk-, tölgy- vagy dió fafurnéros felület. Előnye, hogy a Xénia asztal lehet fix vagy nagyobbítható változatú is. A leggyakrabban választott fix méretek a következők: 160 x 90 cm, 180 x 90 cm, 200 x 100 cm. Az asztal lába nem csak esztétikus, de segíti azt is, hogy könnyen körbeülhető legyen. Az asztalhoz tökéletes választás a Dortmund szék és a Dortmund karszék. Így a Xénia asztal és a Dortmund szék igazán jó párosítás együtt. A Dortmund székek ülőfelülete és háttámlája egybefüggően párnázott. Ezek a székek a székcsaládok roppant strapabíró bútordarabjai közé tartoznak. 

Xenia asztal Dortmund szék

Még több infó erről a bútorról >


Szeréna étkezőfotelek Fargo asztallal

Az elegancia magas fokát biztosítja, ugyanakkor a kényelem szigetén is érezhetjük magunkat, amikor a Szeréna étkezőfotelben ülünk. A kényelmet és a hát megtámasztását az íves háttámla biztosítja. A komfortérzetet tovább fokozza a puha és kárpitozott karfa. Az étkezőfotel lábai és váza tömörfából készül, amelyek hosszan tartó stabilitást adnak. A képen, a kínálatunkban szintén megtalálható Fargo asztallal, remek összhangot képezhet az étkezőben. De tökéletes választás lehet a Szeréna étkezőfotel azok számára is, akik az asztal mellett hosszasan szeretnek beszélgetni, gyakran hívnak meg vendégeket, vagy csak szeretnének egy kényelmes széket az étkezőasztal köré. Az összes lehetséges bútorkárpit opcióban - bársonyos, naturális hatású, bőrhatású - az a közös, hogy magas kopásállóságú anyagból készülnek. Tisztításukat könnyedén, vízzel meg lehet oldani. Több százféle szín és kárpit közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet! 

Fargo asztal Szerena szék

Még több infó ezekről a bútorokról >


A Fargo asztal Zanzibár székkel maga a letisztult elegancia

A Fargo asztalt egyedi és meghatározó design jellemzi, amit elsősorban a lábazatkialakításának köszönhet. A képen fekete színű az asztal fém lába, de ez fehér színben is kérhető. Maga az asztal lehet fix és bővíthető is. A fix méretek is 3 változatban találhatók meg. A fix asztal mérete lehet: 160 x 90 cm, 180 x 90 cm és 200 x 100 cm alapméretű is. De, akik ettől eltérő méretben gondolkodnak, azoknak is jó hírünk van, mert teljesen egyedi méretben is kérhető a Fargo asztal. Az asztal lapjának anyaga lehet tölgy-, bükk- vagy diófa furnéros, a színe pedig sötét dió, fekete, fehér, antik fehér, szürke vagy akár cseresznye is.

A Zanzibár szék egy modern formájú, íves karszék, mely a vásárlók szerint kiemelkedően kényelmes, köszönhetően a kagylós kialakításnak. Vásárlóink azért is kedvelik és keresik ezt a széket, mert több órát is kényelmesen ülhet benne. Ez a termékünk egy bükkfa vázas szék, mely hullámrugós ülőfelülettel rendelkezik. Kárpitozása lehet szövet (közel 500 féléből kiválasztva), textilbőr, Novalife és valódi bőr is. A Zanzibár szék lábának színe is választható, így akár a Fargo asztal lapjához vagy a láb színéhez is igazítható.

Fargo asztal Zanzibár szék

A bútorokról több infó itt található >

Cézár szék és Spider asztal kombináció

A Cézár szék formái egyszerre adják vissza a szögletes és lekerekített formák összhangját.
Egyszerűségük a modern trendeket követi és kellemes hangulatot varázsol egy-egy helyiségbe. A légies formavilága miatt leginkább kisebb terekben mutat igazán jól. A Cézár szék kialakításának érdekessége, hogy ülőlapja és a háttámlája egy darab hajlított falapból készül. A támla és az ülőlap – a kényelmet tökéletesen kiszolgálva – teljesen kárpitozott. A kárpit anyagát többféle szövet vagy textilbőr közül lehet kiválasztani. A szék színeinek kiválasztásához több mint száz árnyalat áll rendelkezésre. A szék lábai bükkfából készülnek, amelyet különböző színekre lehet festeni. A szék lábai tökéletesen igazodnak a Spider nagyobbítható asztal lábának kialakításához, formavilágához.

 

Cézár szék Spider asztal

A Spider nagyobbítható asztal neve egy igazán találó elnevezéssel utal az asztal lábainak érdekes kialakítására. Ezek a lábak szintén bükkfából készülnek, de az asztallap több faanyag közül választható: lehet bükk-, tölgy- vagy dió furnéros változat is. Az asztal fa részeit a székhez hasonlóan sokféle színre lehet festeni vagy pácolni. Továbbá lehetőség van arra is, hogy az asztal csak lakkozást kapjon. Így hangsúlyosabb szerepet kap a fa természetes színe. Az asztal több méretben is rendelhető, akár egészen piciben is (90 x 90 cm). De elérhető más fix és bővíthető változatban is.

Cézár szék és Spider asztal adatlapja még több infóval >

Ha fontos az otthonunkban az igényes étkező kialakítása, a kényelmes étkezőszékek beszerzése, amik nem csak szépek, de tartósak is, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni a Rio Design-ba, ahol a kiállított darabok mind kipróbálhatók. Max City földszintjén 6-os üzlet.

Ha még döntés előtt áll, ismerkedjen meg a bútorválasztás folyamatával a személyre szabhatóság szabadságával, hogy hosszú távon élvezhesse a bútorát. Mi ebben tökéletes partnerek leszünk!

Várjuk szeretettel a bemutatótermünkben, ahol szakértő segítséget nyújtunk a választáshoz!

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu