ADA Verona kanapé

A legendásan jó minőségű ADA bútorok között nemrégiben olvashattunk a Malaga és a Szilcília sarokkanapékról, amik már előrendelhetők a Rio Design-ban. A friss formák jól igazodnak a modern lakberendezési trendekhez, miközben a használójukat is extra funkciókkal kényeztetik. 

Homokszínű ADA kanapé

Kinyitható kanapé ADA

Verona L-alakú kanapé

A Verona több funkcióval választható masszív ülőgarnitúra! Az állítható ülésmélység lehetővé teszi, hogy a testmagasságunknak megfelelően módosítsuk azt. A háttámlát szintén állíthatjuk, ami sokkal nagyobb komfortélményt eredményez, szemben a csak közepesen puha párnákkal kapható kanapékkal  Ilyenkor kényelmesen akár lábat felhúzva, elnyúlva tudunk pihenni. A kényelem pedig még a fejtámla beállításával fokozható. Ha időnként a vendégeink számára szeretnénk fekvőhelyet biztosítani, akkor rendeljünk az ülőgarnitúrát ágyfunkcióval. Tarolásra alkalmas ágyneműtartó is kérhető hozzá, így az ágyneműk tárolása sem jelent problémát. Ez az ülőgarnitúra dupla ággyal is rendelhető, mely 150 x 230 cm-es fekvőfelülettel rendelkezik. A Verona lábtartós kanapét nagy odafigyeléssel tervezték, és nem is véletlen, hogy elnyerte az egyik legkényelmesebb kanapé címet, ugyanis majdnem minden eleme állítható. 

U-alakú kanapé

Állítható háttámla funkció

A Verona kanapét is a többi ADA kanapéhoz hasonlóan széles elemválasztékkal tervezték. Gyártás előtt megtervezhetjük, hogy L alakú, illetve Ú-alakú formát szeretnénk és hogy mekkora méretben. 
Ha a koncepcióba két egymás felé fordított kétüléses változatot szeretnénk, akkor erre is van lehetőség. A tervezés szakaszában választhatjuk ki az állítható karfákat, vagy akár a lábak színét és anyagát is. Tízféle láb közül lehet választani, melyek alapanyaga: króm, fekete fém vagy fa. 
A vásárláskor négyféle karfa érhető el a Verona kanapéhoz. Ebből három fix karfa, egy pedig mozgatható. Mozgatható karfája több fokozatba is állítható, így mindenki magassághoz tökéletesen tud illeszkedni. 

Modern lakberendezés ADA kanapéval Rio Design


Természetesen ez a kanapé is a legváltozatosabb színekben készülhet. A konfiguráció során több száz szövet vagy AquaClean magas védelmet biztosító, gyermek- és háziállatbarát szövet áll a rendelkezésünkre. A Rio Design munkatársai segítenek a válaszható extrák és bútorelemek alapján egyedi ajánlat elkészítésében. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu