Folyton ugyanazok a kanapé hirdetések jönnek szembe? Egyedi formát keresel és személyre szabható megoldásokat? Akkor itt az idő a Rio Design választékát felfedezni, ahol minden korosztály talál magának megfelelő ülőgarnitúrát! Egyes modellek sehol máshol nem szerezhetők be, így az általad kiválasztott kényelmi funkciók, a kialakítás és a kárpitszínnek olyan bútort alkothatsz meg, ami garantáltan senki másnak nincs. A két különleges modell a Malaga és a Verona kanapé. 

Nézzük a Malaga kanapé legfontosabb jellemzőit:

A Malaga L vagy U alakú állítható fejtámlás kanapé modern formavilágú, állítható fejtámlákkal rendelkező modell. Ám sokoldalúsága ezzel még nem ér véget. A fejtámlák állíthatósága mellett, az ülésmélységet is lehet növelni. Ez motorosan vagy manuálisan is történhet. Miért kedvelik sokan ezt a funkciót? Azért, mert a segítségével kialakított kanapén kényelmesen lehet szundikálni vagy TV-t nézni. Az külön előnye, hogy magasabb felhasználók kényelmesebben tudnak ülni rajta, a gyerekek pedig játszani a megnövelt ülőfelületen.

Malaga L-alakú kanapé

A motorosan állítható verzió esetében USB csatlakozó beépítése is kérhető. A karfa belső részében lévő gombok, az ülésmélység állítására szolgálnak.

Malaga kanapé

Egyes elemeknél a Malaga L alakú állítható fejtámlás kanapé háttámlái is mozgathatók. Előre vagy hátra lehet állítani, amivel szintén az ülésmélység méreteit lehetséges módosítani. Amennyiben csak kényelmes pihenésre vágyik a kanapén, akkor praktikusabb azt hátratolni. De, ha laptopon dolgozna, esetleg vendég érkezik, akkor praktikus előre húzni a háttámlát. Így csökkenthető az ülőfelület mérete és komfortosabb lesz az ülés.

A Malaga kanapé légies modern formájú. A fém lábak lehetnek króm vagy fekete színűek, de kérhető falábbal is, amely szintén több színben választható. Sokféle színű és struktúrájú kárpittal lehet választani, sok-sok méretben és formában, így mindenki könnyen megtalálja az otthonába illő formát és színt. A Malaga L alakú állítható fejtámlás kanapé megtekinthető és kipróbálható a bemutatóteremben.  

Ezek pedig a Verona kanapé legfontosabb tulajdonságai:

A Verona vendégággyal szerelt ülőgarnitúra modellt igényes, letisztult formatervezés jellemzi, melynek köszönhetően beilleszthető a legtöbb modern és klasszikus enteriőrbe. A Verona ülőgarnitúra számos olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően az egyik legkényelmesebb modellként tarthatjuk számon. Háttámlái – a sarkok kivételével – elülső és hátsó állásba is helyezhetők, így egyedileg és személyenként beállítható az ideális ülésmélység. Az állítható ülésmélységen túl, a támlákba beépített racsnis szerkezetnek köszönhetően számos dőlésszög is beállítható. Ennek segítségével lehet elérni a tökéletes hát és nyak alátámasztást. De az állítható ülésmélység funkciónak további előnyei is vannak, hiszen alkalmazásával, már a hátsó állásba tett háttámlák esetén is megfelelő fekvőfelület alakítható ki egy személy számára.

Verona U-alakú kanapé

Verona kanapé Rio Design

Verona kinyitható, ágyazható kanapé

A kétegységes részbe kérhető dupla ággyal együtt, sarokgarnitúra esetében akár közel 150 x 230 cm-es fekvőfelület is kialakítható. A Verona ülőgarnitúra modellhez 10-féle lábtípus rendelhető. Üléskomfortja lehet nagy rugalmasságú poliéterhab, vagy felár ellenében rendelhető RG40-es középkemény, illetve RG50-es kemény hideghabbal is. Összesen 4-féle karfa közül lehet választani, amelyek között 3 fix és 1 mozgatható van. A mozgatható karfa előnye, hogy maximális kényelmet biztosítva, számos fokozatba állítható.

A garnitúra sok-sok méretben és kialakításban elérhető, többféle méretű U és L alak, kettes kanapé változatokban is. De igény esetén az összeállítás kiegészíthető még, kétféle méretben rendelhető, puffal is. Ám az előnyök sora még nem ért véget, hiszen a Verona ülőgarnitúra vendégággyal az ágyfunkció mellett választható ágyneműtartós formában is. Kárpitozása pedig több százféle szövet lehet.

A Rio Designban az ülőgarnitúrákhoz festmény, szőnyeg, dohányzóasztal is választható.

Fedezze fel a modern bútorok nyújtotta extra funkciókat, amit majd a napi használatban fog igazán értékelni. Ez egy jó befektetés, ha kényelmes, jó minőségű és megbízható bútort szeretnénk magunknak. 

Várjuk Önt szeretettel a Rio Design megújult bemutatótermében. Szakértő kollégáink végig vezetik Önt az újdonságok között. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu