Olyannyira egyediek ezek a bútorok, hogy sehol máshol nem találkozhatunk velük, kizárólag a Rio Design bemutatótermében ha ellátogatunk a MaxCitybe földszinti üzletébe. Az alapkoncepció az volt, hogy a Rio Design ülőbútoraihoz, kanapéihoz – mivel sok esetben egy légtérben van a nappali és az étkező, - megfelelő stílusú étkezőbútort lehessen egy helyen megvásárolni. Az asztalok a természetes hatás jegyében natúr vagy pácolt, tölgy, bükk színűek lehetnek. Mint minden tervezés magában hordozza az egyedi igények lehetőségét. Ennek megfelelően lehetőség van egyedi méretben is megvalósítani az alábbi bútorokat. 


Columbia étkezőasztal:

A Columbia asztal a fa és a fém érdekes kombinációja. Asztallapja egy téglalap alakú vastag lap. Lábai fekete fémből készültek, melyek különleges oszlopos formája kontrasztban van a tömör és vastag hatást keltő asztallappal. Az egyedi asztallábak ellenére a termék egyszerű és letisztult hatást kelt, ezért még a minimalista térben is tökéletesen mutat. 

Columbia egyedi étkezőasztal

Még több infó erről az asztalról >

Xénia étkezőasztal:

Az asztal lábszerkezete bükkfából készült, az asztallapja pedig lehet bükk, tölgy vagy dió fafurnéros anyagú. A Xénia asztal lehet fix vagy nagyobbítható változatú is. A leggyakrabban választott fix méretek a következők: 160 x 90 cm 180 x 90 cm 200 x 100 cm. A Xénia asztal jellegzetes lábformája rendkívül látványos és könnyen körbeülhető. 

Xénia egyedi étkezőasztal

Még több infó erről az asztalról >

Spider étkezőasztal: 

A Spider az egyik legnépszerűbb étkezőasztal. Jellegzetes modern kialakítású lábai egyedi megjelenést kölcsönöznek ennek a bútornak. A modern formához jól illeszkednek a Rio Design étkezőszékei. A nagyobbítható felületnek köszönhetően sokkal egyszerűbb lesz a vendégek fogadása. Ezt az asztalt azoknak ajánljuk akiknek fontos a helykihasználás és  légies hatású asztalt keresnek. Kisebb terekbe kiváló választás.

Spider egyedi étkezőasztal

Még több infó erről az asztalról >

Fargo étkezőasztal:

Legújabb modellünk a Fargó asztal letisztult formavilágával, az örök divat minimalista stílust képviseli. Éppen ezért jól mutathat egy elegáns étkező középpontjában. Bátran ajánljuk azoknak, akik ilyenre ebédlőre vágynak. A Fargó asztal fém lábai felelnek a stabilitásért, illetve remekül mutatnak a furnéros asztallappal.

Annak érdekében, hogy meglegyen a választás lehetősége, az asztal lábai fehér, szürke és a képen is látható fekete színben rendelhető. Az asztallap furnéros bükk vagy opcionálisan tölgy is lehet. Akik a természetes megjelenést preferálják, azoknak natúr kivitelben ajánljuk. Amennyiben olyan asztalt keres, amely kinyitható és akár nagyobb családi ebédek, baráti összejövetelek alkalmával is tökéletesen megállja a helyét, akkor ne keressen tovább! A Fargó asztal – igény szerint – kinyitható, azaz nagyobbítható kivitelezésben is elérhető. 

Fargo étkezőasztal

Még több infó erről az asztalról >

Hool étkezőasztal:

A Hool étkezőasztal egy masszív és letisztult vonalú modellünk. A tradicionális forma lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen stílusú enteriőrben megállja a helyét. Jól illenek hozzá mind a fémvázas, mind a faszerkezetes étkezőszékeink. Anyaga eredeti fafurnér. Leggyakrabban használt változat ezek közül a bükk és a tölgy fafurnér, de felár ellenében dió fafurnéros anyagból is választható a termék. A populárisabb pácszíneken kívül – világos dió, sötét dió, antik dió, cseresznye, wenge és tea – akár hozott, egyedi páccal is dolgozunk. A termék végül egy diszkrét, selyemfényű lakkozást kap, ami még jobban kiemeli a kiválasztott színt.

Hool étkezőasztal

Még több infó erről az asztalról >

A Hool asztal cégünk egyedi terméke, kizárólag a Rio art & design üzletünkben kapható, ezért a standard méreteken kívül egyedi méret alapján is legyártható. Mivel az étkezőasztalt nagyobbítható formában is lehet rendelni, ha vendégeink érkeznek akkor az asztal méretét 45-60 cm-vel is meg tudjuk nagyobbítani. A Hool sorozat tagjaként elérhető egy tálalószekrény is. Az egyedi gyártásnak köszönhetően természetesen tökéletes szinkronban lehet a választott asztalunkkal. 

Egyedi tálalószekrény

Fedezze fel az egyedi étkezőasztalok esztétikáját, tegye otthonát egyedivé és megismételhetetlenné! 

Várjuk Önt szeretettel a Rio Design megújult bemutatótermében. Szakértő kollégáink végig vezetik Önt az újdonságok között. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu