Számos kanapé rendelkezik ággyá nyitható funkcióval. Ám sok esetben a vásárlók nem kapnak elég információt arra vonatkozóan, hogy mennyire kényelmes az ágy funkció. A kinyitható kanapék gyakran vendégszobába kerülnek, de sokan napi alváshoz használják abban az esetben, ha egy kisebb lakásban nincs egy további hálószoba. Sokszor már csak használhat közben derül ki, hogy nem egységes puhaságú vagy több helyen osztott a felület, esetleg magasságkülönbségek is lehetnek. Tippjeinkkel szeretnénk megelőzni a kellemetlenségeket, szeretnénk elkerülni az álmatlan éjszakákat, illetve a hát-, vagy derékfájást.

Bemutatjuk a Rio Design kompakt kis méretű, matraccal kiegészülő szuperkényelmes, mindennapos alvásra is tökéletesen használható Ella kanapéját! 

Ella fix kis méretű kanapéElla kanapé

A Ella ággyá nyitható kanapé mindennapi alvásra tökéletesen alkalmas. Kétféle fekvőfelülettel 140 x 195 cm és 160 x 195 cm matracmérettel rendelhető. Ha minden nap szeretnénk aludni rajta akkor ez a strapabíróbb ágyszerkezet a tökéletes megoldás.

Rio Design kanapé választék

Különlegessége, hogy a karfák mérete is változtatható. A képeken a szélesebb karfa látható, de rendelhető egy fele ekkora szélességű karfával is, ha szeretnénk takarékoskodni a hellyel. 

Milyen további előnyöket élvezhetünk a napi használat során? 

    • nem több részből és különböző minőségű felületekből áll a fekvőrész. 
    • nagyon könnyen és gyorsan nyitható 
    • egy teljes értékű minőségi matrac van benne 
    • masszív, strapabíró a teljes ágyszerkezet 

Mindennapos alváshoz kinyitható kanapé

Matracos kinyitható kanapé mindennapos alváshoz

Videó:


Általában az ilyen kanapékat nehéz úgy kialakítani, hogy a belsejében az ágyszerkezeten felül ágyneműtartó is legyen. Ezért ennél a modellnél a különálló puff rendelkezik tároló kapacitással, ami kisebb vagy nagyobb méretben is lehet rendelni. Ezt a remek ágyszerkezetet be lehet építeni a kanapé L alakú változatába is, ez a típus a Bella fantázianevet kapta. A lábak különböző színű fából készülhetnek. A kanapé színe, kárpitja pedig legalább 400-féle lehet, így minden meglévő színhez kiválóan párosítható.

Ha egy komplett nappalit szeretnénk berendezni, - és nem feltétel az ágy funkció -, akkor ez a bútorforma kapható két vagy háromszemélyes változatban, hozzá tartozó fotellel és kiegészítő puffal. Ezeket a változatokat Bella fantázianév alatt lehet megtalálni a Rio Design bemutatótermében. 

Bella sarokkanapéBella kanapék

Háromszemélyes Bella kanapé

Türkiz kanapé Maxcity

Javasoljuk, hogy az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Ella kanapét vagy a termékcsalád többi tagját! Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpát, szekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. 

Várjuk Önt szeretettel a Rio Design megújult bemutatótermében. Szakértő kollégáink végig vezetik Önt az újdonságok között. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu