Tibetről a legtöbb embernek a csend, a nyugalom, a béke és az ellazulás jut az eszébe. Nem is kaphatna jobb fantázianevet egy olyan extra funkciókkal rendelkező ülőgarnitúra, ami a tökéletes pihenésben segít minket. A Tibet relax ülőgarnitúra olyan letisztult formavilágot képvisel, ami a legtöbb korosztály számára szimpatikus és minden modern otthonba megtaláljuk a helyét.

Rio Design Tibet ülőgarnitúra

Aki pedig szeretné kihasználni az aktuális 25%-os kedvezmény, annak 2 hét áll rendelkezésére, hogy ellátogasson a Rio Design bemutatótermébe!

Nézzük milyen extra funkciókat rendelhetünk egy ülőgarnitúra kialakításakor:

Az ülőgarnitúra fejtámlái állíthatóak. Kérhető motoros relax funkció beépítésével is. Ilyenkor az ülőfelület, a háttámla és a lábtartó egy motor segítségével gombnyomásra állítható. Ennek köszönhetően szinte egy teljes fekvő felületet tudunk kialakítani az egyes ülésegységek segítségével. Ha megtetszett az alapforma, akkor az L-alakú változat nagy, U-alakúra bővíthető. Ez sokkal jobb választás akkor, ha vendégeket is szeretnénk fogadni, vagy ha gyakori a közös játék a gyerekekkel. Az ülőgarnitúrába kérhető ágyneműtartó is, ezzel máris egy újabb funkciót kapott az ülőbútor.

Az ülőgarnitúra fejtámlái mozgathatóak. Ennek köszönhetően kényelmesen tudjuk a fejünket megtámasztani, ami jól jöhet olvasás vagy hosszabb filmek megtekintésekor. A változtatható és kényelmet szolgáló elemek közül kiemelhető, hogy ez a modell kérhető állítható dőlésszögű karfa megoldással. Ebben az esetben, több fokozatban lehet állítani a karfát, az pedig fekvő helyzetben akár párnaként is funkcionálhat.

Ágyneműtartós Tibet kanapé

A Tibet relax ülőgarnitúra légies megjelenését és eleganciáját a matt fekete vagy a választható króm láb is nagyban támogatja. Mivel a színek is nagyon fontosak az otthonunkban, ezért több mint 100 féle struktúrájú kárpittal lehet választani ezt az ülőgarnitúrát. Méreteket tekintve a legkisebb “L” alakú forma: 274 x 184 cm, a legkisebb “U” alakú forma: 227 x 357 x 184 cm, így már a legkisebb forma is elfér egy kis alapterületű nappaliba.

Állítható fejtámla

Ha szoba berendezéséhez keresünk bútort, akkor választhatjuk a kétüléses kanapé verziót is két, 214 x 107 cm vagy 198 x 107 cm-es méretben, illetve ehhez puffot is kérhetünk kétféle méretben. A puff lehet, sima vagy lehet felnyitható a fedelű, ezáltal tárolni is tudunk benne.

 

Relax funkció kanapéban

Az ülőgarnitúrákhoz festmény, szőnyeg, dohányzóasztal is választható üzletünkben, így garantáltan egységes megjelenést adhatunk a nappalinknak. Látogasson el a Rio Design bemutatótermébe és próbálja ki ezt a modern ülőgarnitúrát! A kollégák segítenek a legmegfelelőbb méret és forma kiválasztásában. Az üzlettérben kiállított dekoratív Solthy Gallery festmények közül is választhatunk a kanapéhoz illő változatot.

A Rio Design munkatársai segítenek a válaszható extrák és bútorelemek alapján egyedi ajánlat elkészítésében. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu