Éppen ezért kell olyan bútort választanunk, ami a napi rutinunkhoz a legjobban illeszkedik és még a rendszeres vagy alkalmi fekhely kérdést is megoldja. A Rio Design bemutatótermében a MaxCity földszintjén több ilyen kanapé is arra vár, hogy kipróbálhassuk őket, megismerjük az előnyeiket és az extra kényelmi funkcióikat. Ezek a modellek funkcionális megjelenésükkel, és modern, meglévő bútordarabokhoz is jól illeszkedő formájukkal alkalmazkodnak a legtöbb lakberendezési stílushoz. Mivel a Rio Designban rendszeresek az újdonságok, itt az ideje, hogy megismertessük Önökkel a legújabb Nápoly fantázianevű kanapét. 

A Nápoly L alakú ülőgarnitúra letisztult és abszolút modern vonalvezetésű modell, melynek formatervezése során ügyeltek arra, hogy a lehető legtöbb enteriőrbe beilleszthető legyen.

Rozsdabarna kanapé

Tömör bükkfa vázzal rendelkezik, a kiváló minőségű lágy hideghabból és puha vattarétegből kialakított üléskomfortot pedig NOSAG (acél) hullámrugó támasztja alá ezzel is elősegítve az időtálló, kiemelkedő pontrugalmasságot. Mivel az alapvetően puhább kialakítású ülőfelületek nagyobb mozgástérrel rendelkeznek, így a gyártó a laza kárpitozás mellett tűzések kialakításával fokozta a modell szövetborításának teherbírását, időtállóságát. Az ülőgarnitúra jellegzetessége, hogy a lábak szinte egyáltalán nem látszanak a kanapé alsó oldala 5 cm-re áll el a padlótól. Karfa tekintetében kétféle változat áll rendelkezésünkre egy egyenes vonalvezetésű, letisztult (22 cm), illetve egy klasszikusabb, íves (25 cm) széles kialakítású. 

Rio Design kanapé Nápoly

Ágyneműtartós kanapé

Állítható fejtámla Lakberinfo.hu

Vásárlóink egyik legkedveltebb extra funkciója a nyaktámaszok állíthatósága. A lounge, sarokkanapé, illetve a kétszemélyes egységek nyaktámaszai is acél racsnis szerkezetet kaptak, melyek manuális állíthatósága lehetőséget ad az alacsonyabb és magasabb felhasználók egyéni üléskomfortjának beállításához. A karfás pihenőkanapés szárba ágyneműtartót, a kettes ülésegységek alá pedig billenő vendégágyat lehet beépíteni.

Az ágyneműtartó bármikor szolgálhat szezonálisan váltható díszpárnák, derékpárnák vagy plédek, takarók tárolására; míg a billenőágy segítségével kb 265*120 cm-es (L alak) vagy 285*120 cm-es (U alak) fekvőfelület alakítható ki, mely tökéletes színtere lehet a közös filmnézésnek is.

A Nápoly ülőgarnitúra tehát bővelkedik a lehetőségekben. Választható kétszemélyes kanapé, L és U alakú formái 3 féle méretű puffal is kiegészíthetők. A modellhez tartozó exkluzív szövetkollekció pedig bővelkedik különböző színekben, struktúrákban és akár vízzel könnyen tisztítható szövetekben is.

Rio Design kanapé ötletKinyitható homok színű kanapéSzürke lounge kanapéÁgyazható kanapéLátogasson el a Rio Design bemutatóterembe, ahol bőséges választékot találnak a kényelmet, stílusos megjelenést és jó befektetést kereső vásárlók. 

Várjuk Önt szeretettel a Rio Design megújult bemutatótermében. Szakértő kollégáink végig vezetik Önt az újdonságok között. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu