Torino kanapé

A Rio Design kanapéi között a letisztult vonalú változatok mellett elérhetőek az ívesebb kialakítású modern-klasszikus változatok. A nyugodt összhatáshoz számos kényelmi funkció rendelhető, ami a mindennapokat teszi pihentetővé és kényelmessé. Ezeket a kanapékat változatos díszpárnákkal egészíthetjük ki, akár az adott évszakhoz igazított színekkel.

Nézzük milyen lehetőséget tartogat számunkra egy „L”- és egy „U” alakú Torino kanapé:
A vendégággyal is válaszható „L” alakú Torino kanapé minden elemét a kényelem, a komfort és a praktikusság jellemzi. Ez az ülőgarnitúra ideális választás lehet a családok számára, hiszen kényelmes billenős vendégággyal és hatalmas ágyneműtartóval rendelkezik. Ha a gyerekek szeretnének játszani, vagy filmet nézne az egész család, akkor ezt együtt, komfortos körülmények között tehetik. Mindenki számára megfelelő választás a Torino „L” alakú kanapé vendégággyal.

Ágyneműtartós kanapé

Relax funkciós ülőgarnitúra

Az ülőgarnitúra különlegessége, hogy kivitelezhető az ágyneműtartós kialakítás a pihenőkanapé részében és / vagy a sarokpados elemében. Egy ilyen tárolóelem praktikus lehet egyéb szükséges holmik tárolására is. A billenős vendégággyal, két felnőtt személy számára is megfelelő fekhelyet tudunk nyújtani. 

A Torino ülőgarnitúra extra funkcióval rendelkezik, ez pedig relax fekvőfelület kialakítása a lábtartós pihenőkanapé részben. Ez azt jelenti, hogy manuálisan az ülőfelületet előre lehet húzni, és eközben a háttámla rész hátra dől. Ebből adódóan egy kényelmes félig ülős, félig fekvő relax fekvőfelület jön létre. Az ülőgarnitúrákhoz festmény, szőnyeg, lerakóasztal, lámpa is választható a Rio Design bemutatótermében. 

ADA Kanapé Rio Design

Szeretnéd megismerni az „U” alakú változatot is?
A vendégágy és a tárolásra is alkalmas ágyneműtartó az, amely igazán kedvelté teszi a Torino „U” alakú vendégágyas ülőgarnitúrát. Modern elegáns kanapé, amelynek fejtámlái állíthatók. A Torino „U” alakú kanapé karfája állítható vagy fix is lehet. Az állítható karfa extra kényelmi komfortot biztosít, amit fekvő helyzetben párnaként is beállíthatunk a megfelelő dőlésszögben. Az adott konfigurációk többféle méretben választhatók, ezért kisebb és nagyobb otthonokba egyaránt betervezhetők. A motoros változatban a lábtartós részt meg tudjuk hosszabbítani miközben a háttámlát megdöntjük. A garnitúra nemcsak kényelmes, hanem belső szerkezetét tekintve nagyon masszív.

Világosbarna sarokkanapé

Ahhoz, hogy otthonunkba igazán passzoljon a Torino „U” alakú kanapé vendégággyal, fontos, hogy különböző textúra és sokféle szín közül választhatunk kárpitot. Ezáltal még jobban elérjük a lakásunkban az összhangot.

Ágyfunkciós sarokgarnitúra

A Torino garnitúrához választható formai és funkcionális elemek összefoglalva:
Króm/fa/alumínium/fekete fém lábakkal is rendelhető (összesen 13-fajta lábtípussal)
Karfa (fix vagy mozgatható verzióban) illetve mozgatható háttámlák. Az ágyneműtartó rendelhető sarokpadhoz és pihenőhöz is. Pihenő elem rendelhető relax funkcióval is manuális vagy motoros kivitelben. Ágyazható funkció mindhárom ülésmérethez. Különálló puff, illetve szóló fotel igény szerint. A legkisebb “L” alak 239*184 cm, illetve a legkisebb “U” alak 331 cm széles. Amennyiben a Torino „U” alakú, vendégágyas kanapé modell elnyerte tetszését, az üzletünkben kipróbálhatja. Szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő méretet és színt a rendkívüli kárpitválasztékból. Így a legváltozatosabb lakberendezési színsémához is igazítható lesz.

Bézs kanapé

Egyéb kiegészítő termékeket is tud választani a kanapéhoz (dohányzóasztal, tükör, lámpa). Kínálatunk segítségével egységes hangulatot tud varázsolni otthonába. A bemutatóteremben  kiállított Solthy Gallery festményei közül találhat a kanapéhoz illőt, vagy rendelhet saját elképzelés alapján, melyet a festőnő megvalósít.

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu