A több mint 65 éve minőségi bútorokat gyártó osztrák ADA Körmendre települt üzemében a hazai megrendeléseken felül svájci, osztrák és német paicra gyártanak ülőbútorokat. A korszerű üzemben számos munkafolyamat készül kézzel, ami garancia a minőségre és a pontosságra. Magyarósi Csaba lendületes videójában megtekinthetjük, hogy a fa, a különböző típusú szivacsalapanyagok és a különleges bútorszövetek hogyan állnak végül össze modern bútorrá. 

Az ADA Trendline és prémium bútorok személyesen is megtekinthetők a Rio Design bemutatótermében a MAXCity földszintjén. A kiválasztott modellek sokféle méretben, beállítási lehetőséggel, akár motorosan működtethető rendszerrel rendelhetők. Fedezze fel a kényelmes és minőségi bútorok új lehetőségeit, trendi bútorkárpitokkal, hogy tényleg egy menő nappalival kényeztesse családtagjait és barátait. 

ADA Trendline bútor

Lábtartós ADA kanapé

Bőr kanapé ADA

Ha még döntés előtt áll, ismerkedjen meg a bútorválasztás folyamatával a személyre szabhatóság szabadságával, hogy hosszú távon élvezhesse a bútorát. Mi ebben tökéletes partnerek leszünk!

Várjuk szeretettel a bemutatótermünkben, ahol szakértő segítséget nyújtunk a választáshoz!

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu