Arról érdeklődtünk a tulajdonostól, hogy melyek voltak 2015 legsikeresebb bútorai. A Rio Design ülőbútorai az osztrák ADA  üzemeiből kerül ki, amiket a kiváló minőség és a variálhatóság jellemez. AZ ADA bútorgyár Tom Tailor design bútorait  is megtalálhatjuk  az üzletben. Fontos tudni, a gyáraknak egyes modelljei kizárólag a Rio Design-ban rendelhetőek, máshol nem kaphatók. Most pedig nézzünk melyek voltak az elmúlt év slágertermékei amik különleges formájukkal és tulajdonságaikkal a legnagyobb érdeklődére tettek szert.

A Heaven Style modellek a Tom Tailor méltán kedvelt darabjai

A kiváló minőséghez rendkívüli variálhatóság és korrekt ár tartozik. Letisztult modern vonalaival jól illeszkedik más meglévő bútorokhoz is. Ülőfelülete mély, és a vendégágy is sokaknak fontos funkció. Mivel a méretválaszték nagyon bőséges, így a kisebb verziótól a terebélyesebb változatokig sokféle lehet, így könnyen igazítható bármekkora nappali méretéhez. A komoly kárpitválasztékból könnyen megtalálhatjuk családtagoknak megfelelő árnyalatot.

Heaven Style kanapé modelljeink >

Tom Tailor Heaven Style kanapé barna

Tom Tailor Heaven Style kanapé kinyitható kék

Tom Tailor Heaven Style kanapé kinyitható kék

Brüssel kanapé L és U alakban

A Brüssel kanapé népszerűsége abban rejlik, hogy komplett ülőgarnitúrát is ki lehet alakítani a sokféle elemből. A kanapé mellé stílusazonos fotel is kérhetünk, a kanapéba rendelhetünk vendégágy funkciót, és még az ágynemű tárolására is marad elegendő hely. Az U alakú változathoz természetesen nagyobb helyre lesz szükségünk, de ez bútor tökéletes lesz vendégfogadáskor. A kényelmi funkciót további fejtámlák rendelésével fokozhatjuk.

Több infó a Brüssel kanapéról >

Brussel kanapé Rio Design

Brüssel ülőgarnitúra az ADA

ADA 6279 azaz a Wembley

A kettős funkció mellett egy remek formájú, minden tekintetet azonnal vonzó kanapét kapunk. Nappal a lounge kialakítás előnyeit élvezhetjük, este pedig a rendelhető ágyfunkciót vehetjük birtokba. A Wembley szintén nagyon "flexibilis" modell, azaz többféle méret közül választhatjuk ki a legoptimálisabb arányokat és méreteket.

Infók az ADA Wembley kanapéról >

Modern sarokkanapé

Wembley kanapé Rio Design

Wembley kanapé Rio Design Maxcity

Az ADA Madrid az alakíthatóság miatt lett kedvenc

A kanapék evolúciójában fontos előrelépés a karfák, a háttámlák, és fejtámlák mozgathatósága. Ebben az esetben a háttámla nemcsak szögben, hanem előre-hátra is mozgatható. Nem kell egy adott mérettel kompromisszumot kötnünk, a formákat egyszerűen a saját testméreteinkhez, szokásainkhoz, esti, vagy délutáni lustálkodásunkhoz állíthatjuk. Ki ne formázná kedve szerint a bútorát?

Tudj meg többet a Madrid kanapéról >

ADA Madrid ülőgarnitúra

Róma kanapé, magas háttámlák és ülésmélység-szabályozás

Az ADA Róma ülőgarnitúra egy nagyon egyedi modell, amely steppelt ülőfelülettel és támlával, és szinte végtelen számú kárpitozási kombinációval rendelkezik. Terméktulajdonságai közül kiemelkedik a funkcionalitás. Az állítható háttámla és kartámla egyfajta dinamikus ergonómiai megoldás. Az ülőgarnitúra illeszkedik tulajdonosa magasságához vagy ülési és fekvési szokásaihoz. Egyetlen mozdulattal bővíthető vagy igény szerint egyszemélyes fekvőhellyé alakítható az ülőfelület. A karfák állíthatósága is praktikus, akár el is tüntethetőek, növelve ezzel az ülőfelület nagyságát.  A garnitúrához  beépíthető vendégágy is kérhető, és a még nagyobb kényelem érdekében puff, illetve a háttámlákba beépíthető nyaktámasz is rendelhető.

Olvass többet az ADA Róma kanapéról >

ADA Roma kanapé

ADA 6950 a motoros megoldások kedvelőinek

Igen, hát a kényelem a végtelenségig fokozható, és nem is véletlen, hogy a Rio Design vásárlóit is elvarázsolják ezek a korszerű, elektromosan mozgatható elemek. Az üléskomfort teljesen személyre szabható, maximális kényelmet biztosít. A háttámlák dönthetőek, a lábrész komfort fokozata állítható, emelhető. Természetesen minden funkciónál mind az elektromos, mind a kézi állítás lehetséges. A háttámlák felhajtásával egy különleges kényelmet biztosító ülőfelületet kapunk, amely teljesen megegyezik egy fotel komfortjával. Nem csak a háttámlát hajthatjuk fel de ennek magasságát is állíthatjuk. A bútor sarokgarnitúra és kanapé formájában is rendelhető. Aki pedig teljesen egyedül szeretné élvezni az ülőgarnitúra nyújtotta luxus kényelmet, annak 4 fajta fotelt tudunk ajánlani. Ezek manuális vagy elektromos vezérlésűek lehetnek. Nappalikba, vagy otthoni moziszobába is remek választás.

ADA 6950 a motorosan vezérelhető kanapé >

ADA 6950 motorosan mozgatható kanapé különlegesség

 Hívja bizalommal a bemutatótermünket, vagy látogasson el hozzánk a hét hat napján!

Rio Design lakberendezés

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 -ig.