Solthy Viktória Balaton festmény

Talán az ország legszebb természeti környezetét találjuk a Balaton környékén, ami sokak számára az első számú célpont ha nyaralásról van szó. A mintegy 77 kilométer kiterjedésű tó szépségét megannyi légifelvétel örökítette már meg, ahol jól látszik a tó páratlanul különleges zöldeskék színe. A „magyar tenger” számos festőt ihletett meg, a táj, a környező hegyek, a kikötők és a vízi világ szépsége mind a négy évszakban tartogat egyedi színeket és témákat. 

Vitorlások festmény

Solthy Viktória festőművészt is megragadta ez a téma. Egyik ikonikus alkotása a vegyes technikával készülő, a Balaton egyedi formáját megragadó képe, a jellegzetes türkizes színnel. Kedvelt témája még a nyugodtan hullámzó víz párás levegőjéből sejtelmesen előtűnő vitorlások sziluettjei. 

Fehér vitorlások festmény

Hajós festmény

Solthy Viktória festmény

A képeknek köszönhetően a balatoni hangulatról a hétköznapokban sem kell lemondanunk. Dekoratív elemei lehetnek az étkezőnknek, vagy a nappalinknak, de vannak akik a hálószoba nyugodt enteriőrjébe tervezték be. A Rio Designban kapható modern vonalú kanapékkal tökéletes harmóniát alkotnak. Balaton környéki nyaralók dekorációjaként is jó választás, hiszen ezeknél a lakótereknél gyakori a vízparti hangulatú lakberendezés. Ezek a kék árnyalatok, illetve a vitorláshajók témája tökéletesen fog illeszkedni ezekbe a terekbe is. 

Vitorláshajó kép vízparti lakberendezéshez

Balatoni vitorlások festmény

A cikkben szereplő képek a Rio Design bemutatótermében szerethetők be. Egyedi elképzelés esetén lehetőség van a művésznővel való találkozásra is. A legnépszerűbb Balaton festmény kétféle akciós méretben is kapható, a karácsony előtti Black Friday keretében most jelentős árkedvezménnyel. Egy kortárs festmény azon túl, hogy egyedi lakásdekoráció, érték is. 

Balaton festmény nappaliban

Várjuk szeretettel a bemutatótermünkben, ahol szakértő segítséget nyújtunk a választáshoz!

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu