Digitális világunkban professzionális alkalmazások és fejlesztések teszik egyszerűbbé az életünket.
Időt és energiát tudnak számunkra megspórolni és a döntéseinket is megkönnyíthetik. Nincs ez másképp a lakberendezés világában sem. A Rio Design bejárhatóvá tette egy 3D-s felület segítségével bemutatótermének minden egyes négyzetméterét. A könnyen kezelhető program segítségével 360 fokban tekinthetünk körbe és nézhetjük meg közelebbről a modern kanapék, ülőgarnitúrák, étkezők és lakberendezési kiegészítők ízlésesen elrendezett pazar választékát.

Virtuális séta indítása >

Elindítva a programot a bemutatóterem kezdőpontján találjuk magunkat. A padlón látható körökre kattintva tudunk elsétálni a kiválasztott pontig. Az egér mozgatásával tudunk minden irányba körbenézni. Aki szeretné teljessé tenni az élményt, VR szemüvegen keresztül is megcsodálhatja a bútorokat és a lakberendezési kiegészítőket. 

Cégünk maximálisan ügyfélközpontú, vásárlóink személyes látogatásuk alkalmával tudják megrendelni a számukra legkényelmesebb bútorokat és szolgáltatásokat. Úgy gondoltuk, szeretnénk megismertetni az érdeklődőkkel a Rio Design aktuális választékát, az általunk képviselt minőséget és hangulatokat 3 dimenzóban és virtuálisan is. Bemutatótermünk a MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpontban a földszint 6. alatt található. Várjuk szeretettel hétvégén is! Hétfő-Szombat 10-20 óráig, Vasárnap 10-19 óráig!

Rio Design

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 10-20 óráig
Vasárnap: 10- 19 óráig