Az étkezőnk berendezésekor sokszor elsődleges szempontot élvez az étkezőasztal méretének meghatározása. A család, vagy a várható vendégek számának számolgatása alakítja az étkező méretét. Természetesen ez nagyon fontos szempont, ám az étkezőt érdemes komplexen az étkezőszékekkel,sőt az étkező közelében található egyéb kiegészítő bútorokkal együtt megtervezni. A kényelmes étkezéshez elengedhetetlen a jó étkezőszék.

Tekintse meg a Rio Design teljes étkezőszék és étkezőasztal választékát ide kattintva >

Dortmund szék Rio Design
Dortmund székek

Dortmunk székek Hool asztal
Dortmund székek Hool asztallal

A nagyáruházi kínálatban sokszor nem megfelelő a minőség, és gyakran csak néhány színből lehet választani. Így azok számára van egy jó hírünk, akik minőségi darabokat keresnek igényes modern megjelenéssel. A Rio Design bemutatótermében széles bőr és szövetkínálattal rendelhetjük meg étkezőszékeinket, ami minden igényt kielégít.

Calgary székek
Calgary karfás székek

Spider asztal, Zoé szék
Spider asztal, Zoé székek

Stockholm székek
Stockholm székek

Puha, rugalmas ülőfelületet kapunk, akár szennyeződéstaszító bútorszövetet is választhatunk. Ha szeretnénk vendégmarasztaló kényelmes étkezőszékeket, ha fontos a letisztult esztétikus megjelenés akkor válasszunk a Rio Design választékából. A bemutatóteremben garantált a szakszerű tanácsadás és a barátságos hangulat. A fotókon látható lámpák és a festmények szintén a stúdióban megvásárolható darabok.

Tekintse meg a Rio Design teljes étkezőszék és étkezőasztal választékát ide kattintva >

Rio Design lakberendezés

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 óráig