Berlin kanapé Rio Design

Bútorvásárlás előtt nincs is jobb hír, mint amikor jelentős kedvezménnyel lepi meg egy nagy gyártó a vásárlókat. Az ADA most 2023 Május 30-ig leadott megrendelt kanapékra, ülőgarnitúrákra és fotelekre 25% kedvezményt ad. Ez egy igazán gáláns ajánlat a tavaszi akció keretében. 

Most érdemes a magasabb felszereltségű, ágyazható, akár motorosan is állítható ülőfelülettel készülő, esetleg relaxfunkciós bútort választani. Legyen szó a kisebb kompakt, vendégszobába vagy nyaralóba szánt vendégágyas kanapéról vagy az impozáns kényelmes és modern vonalvezetésű darabokról az ajánlat egyszerűen visszautasíthatatlan. 25% kedvezményLátogasson el a Rio Design weboldalára, ahol felfedezheti a modellválaszték népszerű és új tagjait egyaránt. 

Ha a nappaliba egy igazán látványos darabot keresel, akkor válaszd a Berlin Airt! Az ADA Trendline Berlin Air légies megjelenésű ülőgarnitúra. Emellett háttámla, fejtámla és vendégággyal lehet megrendelni. Több száz fajta színben és sok funkcióval, méretben és felállásban elérhető. Nem fogsz csalódni a Szicília szépségében sem!

Szicília kanapéSzicília kanapé

A Szicília lábtartós L alakú kanapé a legújabb modellünk egyike. Az ADA bútorgyár legújabb fejlesztése! Többféle méretben, formában és szövettel rendelhető. Az ADA MADRID ülőgarnitúra egyenes és íves tűzésű háttámlával tökéletesen igazodik a használó kényelmi igényeihez és napjaink divattrendjeihez. A termék több méretben, felállásban, funkciókkal és közel 400 fajta design kárpittal rendelhető. Emellett a láb designt is ki tudja választani a fa és a króm típusok közül. A háttámlát lehet kérni egyenes vagy íves varrással.

Madrid kanapéMadrid kanapé

Ami még biztosan tetszeni fog:

Schió kanapéSchio kanapé

Róma kanapéRóma kanapé

Berlin Air kanapé L-alakúBerlin Air kanapé

Keresd fel most a Rio Design weboldalát és Május 30-ig dönts a kedvenc modelled és a 25% kedvezmény mellett! 

Ha még döntés előtt állsz, ismerkedj meg a bútorválasztás folyamatával a személyre szabhatóság szabadságával, hogy hosszú távon élvezhesd a bútorodat. Mi ebben tökéletes partnerek leszünk!

Várunk szeretettel a bemutatótermünkben, ahol szakértő segítséget nyújtunk a választáshoz!

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu