Rio Design modern étkezőgarnitúra

Ha étkezőt választunk, talán a legfontosabb szempontunk az asztal mérete, és az, hogy mennyi széket tudunk köré elhelyezni. A székekkel szembeni elsősleges követelményünk a kényelem és persze a stílus is, ami a majd az étkezőnk környezetét nagyban meghatározza. Mivel garnitúrában gondolkodunk talán reflexből is, az egyforma székes elrendezés jut az eszünkbe. Pedig ha alaposabban megfigyeljük a trendeket, az étkező kialakításánál is játékos és kevésbé szabálykövető elrendezéseket látunk,
ami egycsapásra új dinamikával tölti meg a teret. Összeállításunkban a Rio Design Lakberendezési Stúdió étkezőszékein és asztalain szeretnénk illusztrálni néhány lehetőséget, ami szakít a megszokott - valljuk be néhányszor meglehetősen unalmas - kialakítással.

Tekintse meg a Rio Design teljes étkezőszék és étkezőasztal választékát ide kattintva >

Használjuk a színeket

Egy adott étkezőszék ma már szinte bármilyen színű lehet. Rendeléskor csak ki kell választanunk a kárpit színét, egyes esetekben a farész színét, és máris az általunk elképzelt bútordarab kerül az étkezőnkbe. Egy azon forma többféle színben nem fogja az eklektika hatását kelteni, megmarad az egység, de sokkal mozgalmasabb fiatalosabb formában.

Kényelmes étkezőszék Rio Design

Színes étkezőszék Rio Design

Modern és kényelmes étkezőszék Rio Design

Viszlát szimmetria

A színes vagy egyedi kárpittal rendelt székeket rendezhetjük szimmetrikusan is egy-egy oldalra egyforma székeket és például a két végére másmilyen színt, azonban ez az elrendezés is még a visszafogottság érzését kelti. Keverjük bátran a színeket, és egy-egy ünnepi alkalom után más sorrendben helyezzük vissza a székeket. Így mindig más-más arcát mutatja majd az étkezőnk.

Legyen szék, karszék és étkezőfotel

A variációs lehetőségeket természetesen tovább fokozhatjuk. Abból kiindulva, hogy a kényelem az elsődleges, variáljuk a hagyományos étkezőszékeket a karszék változataikkal, vagy tehetünk még az asztalhoz étkezőfotelt is. A komfortérzet talán ennél a bútornál a legmagasabb. Ezen variációs lehetőségek természetesen abban az esetben is érvényesek, ha az étkezőnk nem térben áll,
hanem a hosszabb, vagy a röviden oldalával a falhoz támaszkodik.

Karszék választható kárpittal Rio Design

Étkezőgarnitúra Rio Design

Étkezőfotel választék ár Rio Design

Étkezőszékek változatos elrendezésben

A Rio Design Lakberendezés étkezői bőséges variációs lehetőséget adnak az étkezők új szemléletű kialakításához, ahol egy kicsit a saját személyiségünket is jobban kifejezhetjük e funkcionális bútordarabok segítségével. 

Tekintse meg a Rio Design teljes étkezőszék és étkezőasztal választékát ide kattintva >

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 10-20 óráig
Vasárnap: 10- 19 óráig