A dohányzóasztalok ma már számtalan formában elérhetők, azonban mindig érdemes olyan forrásból válogatnunk, ahol garantált a minőségi anyagok felhasználása és a kidolgozás színvonala is. Válogatásunkban a Rio Design aktuális dohányzóasztalait tekintettük át. A lakberendezésben most párhuzamosan több stílus is jelen van. Töretlen a rusztikus és vintage világa, és a fényes csillogó glamour enteriőrök bátrabb színhasználatú változata is. A letisztult formavilág mindig is jelen lesz, és sokan keresik a természetes összetételű bútordarabokat. 

A Rio Design egyrészt rendkívül széles palettán vonultatja fel a különleges dohányzóasztalit, másrészt egyedi gyártásban minden olyan igényt ki tud elégíteni, ahol egyedi méretű és akár több funkcióval bíró darabokra van szükség. Az egyedi gyártásban tetszés szerinti méretben, színben és furnérral, akár fiókos kivitelben vagy éppen üveglapos változatban is megrendelhetjük modern ülőgarnitúránk állandó társát. 

A tényleg különleges választékból most 7 vonzó dohányzóasztalt választottunk, ami figyelemre méltó megjelenésével és formájával hívja fel magára a figyelmet. 

Moonlight dohányzóasztal

Moonlight világító dohányzóasztal

Még több infó a Moonlight dohányzóasztalról ⇒

A világító dohányzóasztal egy edzett átlátszó, 70 cm x 110 cm-es, 10 mm vastag üveglapot kapott. Ezt egy csiszolt acélból készült téglatest éleit megtestesítő váz tartja. (39 cm magas).
A dohányzóasztal leginkább szembe ötlő különlegessége, hogy ezen a vázon egy LED-szalag fut körbe és világítja meg a teret. A LED-szalag meleg fénye segít a hűvös acél ezüstös fényét az edzett üveg csillogását hatásosan kiemelni. Ez a dohányzóasztal arany színű változatban is elérhető. A dohányzóasztal LED világítását könnyedén ki- és bekapcsolhatjuk egyetlen mozdulattal, akár a lábunkkal is, köszönhetően a műanyag kapcsolónak, amely vezetékkel kapcsolódik az asztalhoz. 

Paola dohányzóasztala

Paola kerek dohányzóasztal

Még több infó a Paola dohányzóasztalról ⇒

A Paola dohányzóasztal magassága 36,5 cm, szélessége, az asztallap átmérője pedig 80 cm. Roppant elegáns kör alakú kényelmes asztal ahová pakolni is könnyen lehet. A dohányzóasztal egésze matt fekete színű. Lapja kerámiából készült, márvány mintás, barna erezettel, és 6 mm magasságú peremmel. A nagy Paola dohányzóasztal stabilitásáról a három, szimmetrikusan elhelyezett, szintén matt fekete színű, fém asztalláb gondoskodik. 

Terna dohányzóasztala

Terna dohányzóasztal

Még több infó a Terna dohányzóasztalról ⇒

A Terna dohányzóasztal magassága 46 cm, valamint szélessége, az asztallap átmérője pedig 42 cm. Az asztallap tükörként is funkcionál, így a ráhelyezett tárgyak tükörképe visszaköszön. 

Az asztallapot körbefogó, rozsdamentes acélból készült ezüstszínű keret összhangban van a szintén rozsdamentes acélból készült lábakkal, melyek izgalmas optikai illúziót keltve csatlakoznak, az asztallaphoz. A Terna dohányzóasztal nem csak a nappaliba, de a hálószobába, éjjeli polcként is kiváló választás. Ezen felül praktikus és tetszetős elem lehet az előszoba vagy a hall területére. Letisztult stílusának és semleges színének köszönhetően világos és sötét árnyalatok jellemezte helyiségekbe is jól illeszkedik. Mivel könnyű, így könnyen áthelyezhető és akár lerakóasztalként, vagy kávézóasztalként is jól működik. 

Dualis dohányzóasztala

Dualis glamour dohányzóasztal

Még több infó a Dualis dohányzóasztalról ⇒

Glamur stílus a javából! A Dualis dohányzóasztal nem mindennapi. A kör alakú asztal ugyanis két darab asztalból áll, egy nagyobb 49 cm magas és 81 cm átmérőjű, illetve egy kisebb, 41 cm x 51 cm-es kör alakú asztalból. Az asztallapok éleit csiszolt kristályberakás díszíti. Ezeket rozsdamentes acélból készült fém láb tartja, amelyek az asztallap körívével egy síkban, a padlón is tökéletes kört formálnak. 

A Dualis dohányzóasztal, köszönhetően a kristályok ezüstös csillogásának, a tükör felületű asztallapnak és a fém lábaknak, beragyogja a helyiséget. Igazán elegáns bútordarab egy nőies lakásba, hálószobába vagy nappaliba sőt olyan helyeken ahol bársony kárpitozású bútorok kerültek.
Az otthoni felhasználáson túl ideális választás lehet szépségszalonba, fodrászatba, ahol a várakozás alatt vendégeink gyönyörködhetnek ebben az eleganciát és páratlan“glamour” hatást sugárzó dohányzóasztalban.

Glass II üvegasztal

Hajlított üveg dohányzóasztal

Még több infó a Glass II dohányzóasztalról ⇒

Áttetsző megjelenés az üveg örök szépségével. Akik a nappali fókuszában szívesen látnak egy egyszerűbb formájú, de extrémebb kinézetű dohányzóasztalt, azok jól választanak, ha GLASS II négylábú üvegasztal modern kivitelezésű változatát vásárolják meg. Mint az áruházunkban megtalálható legtöbb dohányzóasztal, ez a termék is az ADA ülőgarnitúráinkhoz igazodva készült el. A modell egy lekerekített téglatest formájú üvegasztal, amely két darab hajlított üveglapból áll. A termék lábai bükkfából készültek és natúr színűek. A két üveglap közötti részben tárolhatunk könyveket, magazinokat, távirányítót, zsebkendőt vagy bármit, ami elfér ezen a helyen. A felső asztallap is remek tárolófelületként szolgál, ráadásul rendkívül strapabíró is. 

Milenia dohányzóasztala

Milenia tömörfa dohányzóasztal

Még több infó a Milenia dohányzóasztalról ⇒

A MILENIA dohányzóasztal indusztriális stílusa jól illik a Rio Designban kapható legtöbb ADA  kanapé stílusához. Ez egy fiókos dohányzóasztal, amely fából és rozsdamentes acélból készült. Anyagát tekintve antik szilfából készült ez a bútordarab, rusztikus bevonattal. Ha ülőgarnitúrához választunk dohányzóasztalt, fontos az optimális méret kiválasztása. Ha több bútort is tervezünk még a dohányzóasztal köré, fontos, hogy ne legyen a szoba túlzsúfolt. Dohányzóasztalaink nem csak elegánsak, hanem a sokfajta funkció miatt hasznosak is, mivel kihúzható vagy nyomásra nyíló fiókkal is rendelhetőek. 

Power üveglapos egyedi dohányzóasztal

Egyedi gyártású Rio Design dohányzóasztal

Még több infó a Power dohányzóasztalról ⇒

A valóban sokféle egyedi gyártású asztalunk közül most Power változatot mutatjuk be. Az egyedi gyártás során az optimális arányokat tudjuk megteremteni a kanapéhoz vagy éppen a szőnyeg méretéhez. Ehhez a dohányzóasztalhoz színazonos étkező asztalt is ajánlani, ugyanebből az asztalcsaládból, míg az ADA modern formájú ülőgarnitúrák mellé az üzletünkben kicsi lerakó asztal is ki van állítva a Power családból. Mindez nagy szabadságot ad a tervezésben és az egységes megjelenítés kialakításában. 

Az asztal lábai 10 x 10 cm vastagságúak, ehhez igazodik az asztal káva szerkezete is. Az asztal lapja lehet víztiszta, vagy savmart üveg. A lap mérete alapváltozatban 80 x 80 cm, de ettől eltérő méreteket is meg tudunk valósítani. Az asztal magassága a leggyakrabban választott 30 cm, de természetesen ezen a méreten is lehet módosítani, ha az ülőgarnitúra úgy kívánja. A fából készült részek bükk, tölgy vagy dió fafurnéros anyagból készülnek. A részek többféle páccal színezhetők. Kedvelt színek a wenge, világos dió, cseresznye, mahagóni vagy akár natúr kivitel is. 

Látogasson el a Rio Design weboldalára ahol még több dohányzóasztalt talál, illetve személyesen is érdemes ellátogatni a bemutatóteremben, ahol több kiállított darabbal is találkozhatunk. 

Rio Design logo

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu