Szerencsére mindig vannak újdonságok a gyerekek részére is! A Hungaro-Rim Kft. kínálatában évek óta megvásárolhatóak a német Moll gyár termékei, amelyeket elnézve biztosíthatunk minden kedves szülőt, hogy évekig nem kell a gyerekszoba átrendezésén gondolkodnia, legalábbis íróasztal és szék fronton semmiképp.

Moll íróasztal

Gyerek forgószék

Állítható magasságú asztal és szék

Hosszú ideje figyelmeztetnek az ortopéd szakorvosok arra, hogy megállíthatatlanul növekszik azon gyerekek száma, akik hátgerinc fájdalomra panaszkodnak. Ennek oka, hogy ez a generáció már sokkal többet ül az asztal előtt, legyen szó az iskolai, az otthoni tanulásról vagy éppen a játékkonzolok előtt töltött órákról.

A bútor ami együtt nő a gyerekekkel

A Moll erre a megnövekedett gerincterhelésre kínál immár több mint 2 évtizede hatékony megoldást. Az általuk forgalmazott székeket és asztalokat ugyanis úgy tervezték meg, hogy azokat mindig használója aktuális testmagasságához lehessen állítani. És ezért nem fikció az sem, hogy a gyermek az általános iskolai házi feladatát és a próbaérettségi feladatait is ugyanannál az íróasztalnál írhatja meg!

Időtálló design gyerekszobába

Tinibútor Hungarorim

A Moll termékei – ahogy a fényképeinken is látszik – kortalanok. A tervezők arra törekedtek, hogy egy alsó tagozatos diák éppen olyan szívesen használja azokat, mint egy gimnazista tinédzser. A külcsín mellett persze a belbecs is meghatározó. Az ergonomikus kialakítású szék és a magasságban állítható íróasztal együtt nő a gyerekkel, így a nebulónk mindig a gerincét kímélve, helyes testtartásban tud leülni tanulni vagy játszani a számítógépe elé.

A Moll termékeinél a biztonságos mozgást az ötágú csillagláb garantálja, fékezett görgőkkel, illetve a TurnStop funkció, mely blokkolja a szék forgását. Fontos kiemelni, hogy a szülők dolgát a könnyen mosható huzat is megkönnyíti. Mindezt Langer Zsuzsa, a Hungaro-Rim Kft. ügyvezetője is megerősítheti, aki 11 éves Maya lánya szobájába szintén ezt a bútorcsaládot választotta.

Várjuk szakértő kollégákkal a bemutatótermünkben! 

HungaroRim Kft.

1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. 27-es épület 1. em.
Telefon: (+36) 1 404 3093

www.hungarorim.hu

Hungaro-Rim bútor tender