Ahány otthon, annyiféle szobaméret, ízlés és elképzelés. Éppen ezért egy bútorüzletnek érdemes a különféle megoldásokban gondolkodó vásárlóik igényeihez igazodni. Ennek köszönhetően a Kanapékirály webáruházban több száz-féle sarokkanapé és ülőgarnitúra tekinthető meg a virtuális bemutatóteremben. A vonzó külsőn kívül találunk a választékban ágyneműtartós és mindennapos alváshoz is használható ülőbútorokat. A sarokkanapé alapvetően a sarkokba illeszthető be a legjobban, de ma már a teljesen kárpitozott változatok térbe is állíthatók. A megnövelt ülőfelület kényelmesebb pihenést, lazulást a tv előtt, esetleg napközbeni szunyókálást is lehetővé tesz. 

A Kanapékirály választékából 6 típust veszünk szemügyre, ami inspiráló és ötletadó lehet a teljes sarokkanapé választék áttekintéséhez.

1. Miami univerzális ágyneműtartós rugós kinyitható sarokülőgarnitúra

Tapasztald meg saját otthonodban a stílusos kényelmet ezzel a minimalista sarokülőgarnitúrával! Visszafogott eleganciájával modern terek tökéletes kiegészítője lehet. Ülő- és fekvőfelülete bonellrugós, mozgatása kiemelős technikával történik. Vendégágynak vendégszobába tökéletes megoldás. Ágyneműtartóval is fel van szerelve. A kinyúló ottománrészt bal és jobb oldalra is teheted. Méretek és árak itt »

Miami sarokkanapé szürke

2. HKNA ággyá alakítható, ágyneműtartós rugós sarokkanapé

A HKNA egy ággyá alakítható ágyneműtartós sarokülőgarnitúra, melynek rugós a fekvőfelülete. Balos és jobbos változatban egyaránt kapható, így mi dönthetjük el a kényelmes ottomán rész melyik oldalra kerül. A képen látható világosbarna színben és szövet borítással rendelheted. Méretek és árak itt »

HKNA kanapé

3. FEAL ággyá alakítható ágyneműtartós rugós sarokkanapé

Modern, egyenes formákkal megtervezett, ággyá alakítható, hullámrugós, ágyneműtartós sarokülőgarnitúra. A kényelmes elhelyezkedésről 5 nagy és 2 kispárna gondoskodik. Jobbos és balos kivitelben egyaránt megrendelhető!. A képen látható smaragdzöld színben szállítjuk Neked. Méretek és árak itt »

Feal sarokkanapé zöld

4. BMOO ággyá alakítható ágyneműtartós rugós univerzális sarokkanapé

Ez a bútor szintén egy aggyá alakítható sarokkanapé. Univerzális kialakítású ezért jobbos és balos állásban is könnyedén összeszerelhető. Az ágyneműtartós részét a fekvőfelület alatt találjuk. Szövet kárpitozását többféle szín közül tudod kiválasztani. Megrendelésed előtt kérjük mindenképpen mérd le, hogy a bútor biztosan befér-e oda, ahová tervezted!
Méretek és árak itt »

Bmoo sarokkanapé zöldBmoo ággyá nyitható sarokkanapé zöld

5. Kano kinyitható ágyneműtartós rugós univerzális sarokülőgarnitúra

A Kano modern stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós sarokülőgarnitúra a Kanapékirály választékában. Jobbos és balos állásban is könnyedén össze tudod szerelni. Puha és kellemes tapintású szövetborítását többféle szín közül tudod kiválasztani. Megrendelésed előtt kérjük mindenképpen mérd le a nappali azon részét, ahová ezt a bútort szánod, hogy biztosan befér-e oda. Méretek és árak itt »

Kano sarokkanapé beige

6. Vendi kinyitható ágyneműtartós univerzális rugós sarokkanapé

Lágy ívekkel kiegészülő, modern vonalú, nyitható sarokülőgarnitúra, elbűvölően újszerű megjelenéssel. Hullámrugós ülőfelületének és dönthető fejtámláinak köszönhetően rendkívül kényelmes. Fekvőfelülete mindennapos alvásra nem, de vendégágynak kiválóan alkalmas. A sarokülőgarnitúra jobbos és balos állásban is könnyedén összeállítható. Méretek és árak itt »

Vendi kanapé szürke

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia