A Kanapékirály nevével ellentétben nem csak az ülőgarnitúra piac szereplője. Webáruházuk termékpalettája a legfontosabb lakásbútorokat öleli fel. Lapra szerelt bútoraik néhány kattintással megrendelhetőek, és mivel a vevőik teljes elégedettségére törekednek, bevezették a 38 napos pénzvisszafizetési garanciát. Ez azért nem rossz ugye? A közel 200 féle étkezőgarnitúra a webáruházban amiből mi most csak ötöt válogattunk, éppen ezért mindenképpen érdemes áttekinteni a teljes kínálatot.

Abraham-HAL 4 személyes, fix étkezőgarnitúra

Modern étkezőgarnitúra, elegáns Fekete étkezőasztallal, víztiszta középpel, mintás alsó polccal. Az étkezőgarnitúrát éger, fehér vagy wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.

Étkező Kanapékirály

Kayden-HAL 4 személyes, nagyobbítható étkezőgarnitúra

Modern étkezőgarnitúra, üveg asztallappal, bézsre festett acél lábakkal. Méretéből adódóan összecsukva négyen, kinyitva pedig akár nyolcan is kényelmesen körbeülhetik. Az étkezőszékek könnyen tisztán tartható, mutatós textilbőr huzatot kaptak. Az étkezőgarnitúrát Bézs színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.

Szánkótalpas szék

Lambert-147-HAL 4 személyes, nagyobbítható étkezőgarnitúra

Modern és minimál belső terek tökéletes étkezőgarnitúrája - az asztal üveg asztallapos, krómozott acél lábakkal. Összecsukott állapotban az étkezőasztalt négyen használhatják kényelmesen, de kinyitva hatan is elférnek körülötte. Az étkezőszékeket egyszerűen tisztítható textilbőrrel borították be. Az étkezőgarnitúrát fehér vagy fekete színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.

Fehér szánkótalpas szék

Niko 4 személyes, fix méretű étkezőgarnitúra

Modern, letisztult stílusú étkezőgarnitúra, amely körül 4-en kényelmesen elfértek. Az asztal fix kialakítású, szögletes vonalvezetésének fémlábai adnak extra eleganciát, a székek pedig kárpitozott ülőfelületűek, de a vázuk szintén fém, így összhangban vannak az elemek. Az étkezőasztal a képen látható bézs színben lehet a tiéd, a szék esetében a bézs és a fekete szín közül választhatsz.

Fémvázas szék

Paloma-INT 4 személyes, fix étkezőgarnitúra

Klasszikus kialakításának és visszafogott színének köszönhetően barátságos, 4 személyes étkezőgarnitúra. Az asztal és a székek is tömör fenyőből készültek, tehát hosszú távon is bírják a strapát. Az étkezőasztalt a képen látható fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva szállítjuk.

Fehér faszék

Socrates-120x80-HAL 4 személyes, fix étkezőgarnitúra

Ikonikus design bútort idéző, modern étkezőgarnitúra, fényesre lakkozott MDF asztallappal, tömör bükkfa lábakkal. Többféle méretben és kialakításban választhatod ki étkeződbe a megfelelőbbet. A műanyag étkezőszékeket könnyen tisztán tarthatod. Az étkezőgarnitúrát fehér, fekete vagy narancs színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.

Eames stílusú szék

Az étkezőasztalok és az étkezőszékek az esetek többségében külön-külön elemenként is rendelhetőek, erről az Ügyfélszolgálatunk ad naprakész tájékoztatást. 

 

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia