A sokféle modern formájú kinyitható kanapékat forgalmazó Kanapékirály weboldaláról hat modellt választottunk ki, amit kisebb alapterületű lakásokba, elérhető árakon kínálnak. Az egyszerű habszivacs kialakításon túl bonellrugós és táskarugós verziókat is lehet rendelni, ezek mindig kényelmesebbek, és hosszabb élettartamúak. Lehetsz az ország bármely pontján, a szállítás megoldható és a még a 38 napos pénzvisszafizetési garancia is vonzóvá teszi ezt a webáruházat. A részletekről a cikk végén olvashatsz. A Kanapékirály mindennapos alvásra ajánlott kanapéinak teljes választékát erre a linkre kattintva tudod megtekinteni. Jó böngészést, és tervezgetést kívánunk!

Bangy kinyitható, ágyneműtartós, rugós kanapé

Hűvösen elegáns, önbizalmat sugárzó kanapé, amely modern, vagy minimalista otthonokban is jól fog mutatni. Nem csak a megjelenésével hódít, de funkciói is sokrétűek: rugós ülőfelületének köszönhetően nagyon kényelmes és ha szétnyitod, vendégágynak, sőt, állandó alvásra is tökéletes, ágyneműtartójába pedig bőven pakolhatsz. A képeken látható Fekete textilbőrrel rendelheted.

Tűzött kanapé

Canon bonellrugós, kinyitható, ágyneműtartós kanapé

Modern stílusú, magas ülőfelületű kanapé, ízléses, mintás párnákkal. Bonellrugókkal szerelve, ami azt jelenti, hogy hosszútávon is kényelmes marad. Ha szétnyitod, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, akár állandó alvásra is jó megoldás. Megrendeléskor külön szövetet adhatsz meg a kanapénak és a párnázatnak.

Kinyitható kanapé

Casa bonellrugós, kinyitható, ágyneműtartós kanapé

Modern, karakteres kanapé. Kényelmes, mintás díszpárnákkal, karpárnákkal kapod. Könnyedén kiemelve az ülőfelületet és lebillentve a háttámlát, kétszemélyes fekvőfelületet kapsz, alatta nagyméretű ágyneműtartóba pakolhatsz! Kinyitásáról kiemelő mechanika gondoskodik, így nem kell nagyobb erőt kifejteni, csak egy pillanat és már meg is van. Külön szövetet adhatsz meg a kanapénak és a nagy párnáknak.

Sötétlila kanapé

Ivana-BK ággyá alakítható, ágyneműtartós, szivacsos kanapé

Modern, ággyá alakítható kanapé, amely ízléses megjelenésével minden korosztálynak tetszeni fog. A kifinomult vonalvezetést mutatós króm lábak teszik teljessé. Ha kinyitod, két személynek is megfelelő ágyat kapsz, amely a hullámrugóknak és a poliuretán habszivacs rétegnek köszönhetően igen kényelmes. Ezt egészíti ki a két hátpárna, a 2 karpárna és a 2 díszpárna. Ágyneműtartóval is felszerelt, és a képen látható színösszeállításban lehet rendelni.

Barna kanapé

Nora-BK ággyá alakítható, kinyitható kanapé

Modern és elegáns kanapé, amely visszafogott vonalainak köszönhetően mindenféle otthonba jól illik. Ha elbillentjük a háttámlát, ággyá alakíthatjuk, így éjszakai alvásra is tökéletesen alkalmas, akár kettőtöknek is. Nem csak mérete miatt, hanem matracszerű borításának köszönhetően is igaz ez. A kényelmet a legújabb hullámrugós technológia fokozza, a kép pedig a két hatalmas hátsó párnával és a két kartámlával válik teljessé. Beülési mélysége párnákkal 50, párnák nélkül 84 cm. Több színben is rendelheted.

Karfa nélküli kanapé

Dublexo karfás-INN kinyitható, táskarugós kanapé

Modern, fiatalos kanapé, kényelmes matraccal, praktikus funkciókkal. A Dublexo kanapé kartámlás változata. A vonzó dizájnt a variálhatóság teszi még vonzóbbá: a szöveten kívül a lábak formáját is kiválaszthatod. Ággyá alakítása egyszerű, a fekvőfelület pedig a rugós matracnak köszönhetően igen kényelmes. Rengeteg szövet közül választhatsz.

Osztott támlás kanapé

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia