A Kanapékirály webáruház számos lakásbútora mellett a gyerekszoba berendezéséhez is nagyszerű segítséget nyújt. Az alapvetően elemes bútorcsaládok egyben is megrendelhetőek, de ha csak egy-egy darabbal szeretnénk meglévő bútorainkat kiegészíteni, akkor erre is van lehetőség. A szettek előnye, hogy egységes arculatot kap a szoba, amihez a további lakberendezési kiegészítők - például a lámpa, a függöny, vagy a szőnyeg - beszerzése is könnyebb feladat. A lapraszerelt bútorok természetesen otthoni szerelést igényelnek, de ez kiszerelési forma az árban, és a könnyebb szállíthatóságban jelent előnyt. Ágyak, íróasztalok, ruhás- és tárolószekrények bőséges választékát találod a webáruházban, így rendelkezésre álló alapterületnek megfelelően tudod a legjobb összeállítást megtervezni.

Apli ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Fiatalos, vidám megjelenésű elemes ifjúsági bútorcsalád, tárolókomóddal, szekrénnyel, íróasztallal és ággyal. Több holmi esetén érdemes több nagy szekrényt választani, így könnyedén felszámolhatjátok a rendetlenséget! Lekerekített, színes tetőlapja igazán tetszetőssé varázsolja. Görgős fiókokkal és masszív kivetőpántokkal készül, így a gyermeked sokáig használhatja majd. Hegyi juhar - Narancs színben rendelheted, matt króm fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.

Több információ a bútorokról itt >

Apli lapraszerelt gyerekbútor narancssárga

HiHot-BAL elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Kisfiúk és kislányok álma ez a rendkívül mutatós, kellemes megjelenésű elemes bútorcsalád gyerekszobába! Akár rózsaszín, akár zöld frontokkal választjátok a bútort, a visszafogott és hangulatos színvilág barátságos légkört teremt majd a lurkóbirodalomban! Ágykeret, gardróbszekrény, komód és íróasztal, valamennyi személyre szabott színű fronttal, így tökéletesen lányos vagy fiús szobát teremthetsz gyermeked számára! 

Több információ a bútorokról itt >

Hihot lapraszerelt gyerekbútor zöld és natúra fa, tölgy

Nikko-BAL ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Modern kialakítású elemes ifjúsági bútorcsalád. A vidám, fiatalos színeket remekül egészítik ki a sajátos kivitelezésű fogantyúk. A két választható színnek köszönhetően akár kisfiú, akár kislány szobájába tökéletes modern bútorod lehet. Az elemeket Congo - Bordó, vagy Congo - Láva színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.

Több információ a bútorokról itt >

Nikko lapraszerelt gyerekbútor garnitúra webáruházból

Nodo ifjúsági elemes bútorcsalád

Ha a csemetéd már most tengerésznek készül, ezzel a bútorcsaláddal lenyűgözheted! Egyedi, kötélből készült fogantyúk adják a "tengerész" és vízparti hangulatot! Valamennyi elem tökéletesen igazodik egymáshoz, így bármikor könnyedén átrendezheted, vagy kiegészítheted. Erős ajtópántok, simán guruló fiókok garantálják, hogy a bútor sokáig használható marad! Vad juhar - Navy kék színben rendelheted, tengerész kötél fogantyúkkal, lapra szerelten, csomagolva.

Több információ a bútorokról itt >

Nodo lapraszerelt gyerekbútor

Numlock-BAL elemes bútorcsalád, gyerekszobába

A Numlock elemes bútorcsalád világos, természetes Belluno tölgy színét két különböző dekorcsíkkal dobhatod fel narancs vagy zöld színben. A modern kialakítású elemek változatosak, mindent megtalálsz, amire szükségetek lehet. Az elemeket Világos Belluno tölgy színben rendelheted, Zöld és energikus Narancs csíkokkal, lapra szerelten, gyári csomagolásban.

Több információ a bútorokról itt >

Numlock lapraszerelt gyerekbútor Kanapékirálytól

Bowling ifjúsági elemes bútorcsalád

Divatos, vidám hangulatú vintage stílusú ifjúsági bútorcsalád. Amellett, hogy fiú és lányszobába is tökéletes megoldás, elemválasztéka abszolút praktikus, minden megtalálható benne, amire szüksége lehet a gyerkőcnek. Az elemek alapszíne minden esetben Sonoma tölgy, ezt remekül dobják fel a színes és számos minták. 

Több információ a bútorokról itt >

Bowling gyerekszobai és ifjúsági vintage bútor

Yoop ifjúsági elemes bútorcsalád gyerekszobába

Olyan gyerekszobát szeretnél, ami kellően praktikus, de komolyságot is tükröz? Sok-sok pakolós elemből válogathatsz, melyekben minden holmit kényelmesen elrejthetsz a kíváncsi tekintetek elől! A nagyméretű sarok ruhásszekrényeknek köszönhetően a sarokban is ki lehet alakítani egy szekrénysort, helyet spórolva ezzel. Letisztult, modern felületű szekrényekből és komódokból válogathatsz, könnyedén guruló fiókokkal, erős ajtópántokkal! Sonoma tölgy - Antracit szürke színben rendelheted, alumíniumnak látszó műanyag fogantyúkkal, lapraszerelten, csomagolva.

Több információ a bútorokról itt >

Yoop gyerekszobai bútor lapraszerelt

A webáruház ügyfélszolgálata készségesen áll az ügyfelek rendelkezésére felvetődő kérdésekkel esetén.

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia