Válogatásunkban a Kanapékirály legújabb modelljeiből hoztunk trendi és sokszínű bútorcsaládokat.

Hűséges olvasónk már tudják, hogy a Kanapékirály elnevezés jóval többet jelent mint csupán ülőbútorok forgalmazását. A kipróbálási garanciát is felajánló webáruház a lakás teljes bebútorozásához kínál lehetőséget bútorcsaládok, illetve egyedileg összeválogatott bútordarabok formájában. Webes rendeléskor időt és energiát mindenképpen megspórolhatunk. Nincs felesleges utazgatás, bútorcipelés a csomagtartóig, majd onnan fel a lakásig. A lapra szerelt kivitel pedig csökkenti a bútor árát, mindössze azt a kompromisszumot kell vállalnunk, hogy szerelnünk kell, de sokan élvezik a lakberendezésnek ezt a részét is. Csak arra figyeljünk, hogy a végén ne maradjon egy kupac csavar! :)

Válogatásunkban hat új gyerekszobai bútorcsaládot szeretnénk bemutatni, bízunk benne, hogy ezzel sikerül kedvet csinálnunk az új gyerekszoba berendezéséhez, rendezettebb, egységesebb képet kialakítani a tanulásra és pihenésre szánt falak közé.

"Legyen a gyerekszoba gyorsan kész, ráadásul bármikor változtatható és átrendezhető? Óriási segítség ebben az elemes kivitelű gyerekbútor! Minden meglesz, ami kell egy lurkó birodalmába, az ágytól az íróasztalig, ugyanabban a stílusban! A legmutatósabb gyerekbútor kiválasztása után már rendezkedhetsz is!" - meséli a Kanapékirály a tőle megszokott laza stílusban...

Dino ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Hangulatos, modern stílusú elemes bútorcsalád, amely visszafogott színei miatt fiú és lány szobába egyaránt remek választás. Gardróbszekrény, polcok, íróasztal, ágykeret, komód és éjjeliszekrény választható, így minden igényt kielégítően rendezheted be a gyerekek "lakosztályát". Az elemeket Ferrara tölgy - Latte színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.

Dino ifjúsági bútor Kanapékirály

Több információ erről a bútorról itt »

Bowling ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Divatos, vidám hangulatú vintage stílusú ifjúsági bútorcsalád. Amellett, hogy fiú és lányszobába is tökéletes megoldás, elemválasztéka abszolút praktikus, minden megtalálható benne, amire szüksége lehet a tiniknek. Az elemek alapszíne minden esetben Sonoma tölgy, ezt remekül dobják fel a színes - számos minták. Lapra szerelten, csomagolva kapod őket.

Bowling vintage ifjúsági bútor

Több információ erről a bútorról itt »

Bregi ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

A Bregi egy modern, rendkívül jól variálható elemes bútorcsalád, amellyel a gyermeked szobáját rendezheted be. Nagy előnye, hogy több színben és mintával választhatod, így akkor is megtalálhatod a számításod, ha 10 éven aluli gyereknek szánod és akkor is, ha egy kamaszról van szó. A széles termékválaszték minden igényt kielégít, komódoktól kezdve, ágykereten át egészen az íróasztalig mindent megtalálsz, amire szükségetek lehet. Az elemeket Grafit, Kék, vagy Lila színben rendelheted, lapra szserelten, csomagolva.

Bregi gyerekszoba ifjúsági a Kanapékirálytól

Több információ erről a bútorról itt »

Eskimo elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Gyönyörű fehér, fiatalos bútorcsalád, mely dísze lesz gyermeked szobájának. Legfőbb látványeleme a bútorfront ergonomikus kialakítása, ami egyben a fogantyú funkcióját is betölti. A bútor csak ebben a színben kapható.

Fehér Eskimo gyerekbútor Kanapékirálytól

Több információ erről a bútorról itt »

Jimmy ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

A Jimmy bútorcsalád visszafogott színei becsapósak: pont emiatt fog nagyon jól mutatni az élénkebb színű szőnyegek, falak között. Fiatalos kialakítása miatt a gyerekek imádni fogják, ráadásul alumínium színű műanyag fogantyúi még a legkisebbek számára is biztonságossá teszik. Az elemeket Szürke Sonoma tölgy és Szürke Sonoma tölgy - Matt szürke színösszeállításokban rendelheted, lapra szerelten. 

Jimmy gyerekbútor család Kanapékirálytól

Több információ erről a bútorról itt »

Nikko-BAL ifjúsági elemes bútorcsalád, gyerekszobába

Modern kialakítású elemes ifjúsági bútorcsalád, megnyerő külsővel. A vidám, fiatalos színeket remekül egészítik ki a sajátos kivitelezésű fogantyúk. A két választható színnek köszönhetően akár kisfiú, akár kislány szobájába szánod az elemeket, megtalálod a számításod. A választék igen széles, így minden szükséges bútor a rendelkezésedre áll. Az elemeket Congo - Bordó, vagy Congo - Láva színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva.

Kanapékirálytól Nikko-Bal gyerekbútor

Több információ erről a bútorról itt »

A webáruház ügyfélszolgálata készségesen áll az ügyfelek rendelkezésére felvetődő kérdésekkel esetén.

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia