A klasszikus ülőgarnitúrák népszerűsége a modern kanapék és lounge sarokkanapék előretörése mellett sem csökkent. Ezt mi sem igazolja jobban, hogy az eladások száma emelkedik. De ez érthető is, hiszen amíg a legújabb trendek elsősorban a fiatalokat szólítja meg, addig a középkorúak, vagy az idősebbek tradicionális elvárásaihoz csak kevesebben igazodnak. A Kanapékirály webáruház egy külön termékkörbe, a bőr bútorok közé válogatta azokat a klasszikus bőr ülőgarnitúrákat, amik ívelt vonalaikkal, kényelmes rugós kialakításukkal, kinyitható ágyazható, illetve ágyneműtartó funkciójukkal teszik vonzóvá ezeket az elemes ülőgarnitúrákat. Válogatásunkban 6 modellt mutatunk be kicsit részletesebben, de a Kanapékirály weboldalán jelenleg 52 féle változat található.

Anett klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra

Pompás, elegáns vonalvezetésű, klasszikus megjelenésű, valódi bőr ülőgarnitúra. Szép tűzésekkel, kéttűs varrással készült, mely kiemeli háttámláját. Idősek és fiatalok egyaránt szeretni fogják, a kényelmes támladerék kiképzésének is köszönhetően. Többféle összeállításban sőt, kérhető fabetéttel is megrendelheted!

Anett klasszikus bőr ülőgarnitúra fotel, kanapé ággyá alakítható

Anett klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra itt >

Firenze klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra

Klasszikus stílusú bőr ülőgarnitúra, fiatalos megjelenéssel. Egyediségét a hát- és a kartámla kiképzése adja. A dísztűzéssel ellátott támla kifejezetten esztétikussá teszi. A 3 személyes kanapét ággyá alakíthatod, a 2 személyes kanapéban pedig ágyneműtartót találsz. Ám ha úgy gondolod, nincs ezekre a funkciókra szükséged, fix kivitelben is megrendelheted bútorod! A dupla rugózásnak köszönhetjük a valódi kényelmet.

Firenze klasszikus bőr ülőgarnitúra fotel, kanapé ággyá alakítható

Firenze klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra itt >

Lugano klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra

Klasszikus megjelenésű, ívelt vonalvezetésű, valódi bőr ülőgarnitúra. Igényes támladerék kiképzésének köszönhetően megfelelően tart és nagyon kényelmes. Megrendelheted fix, ágyneműtartós illetve ágyazható kivitelben. Kiemelheted bútorod eleganciáját, ha választható fabetéttel kéred! Ülőfelülete hullámrugóra ültetett bonellrugó. A pótágy szivacsos, ezért csak vendégágynak ajánlott. Rendelhetsz hozzá puffot is.

Lugano klasszikus bőr ülőgarnitúra fotel, kanapé ággyá alakítható

Lugano klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra itt >

Madrid klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra

Klasszikus megjelenésű, elegáns vonalvezetésű, középméretű bőr ülőgarnitúra, mutatós dísztűzéssel. Kisebb terekbe is jól elhelyezhető. Szépsége mellett kényelmes is, melyről a dupla rugózás, a kiképzett támladerék rész és a fejtámla megerősítés is gondoskodik. Minden korosztálynál beválik! A tiéd lehet fix kivitelben, illetve ágyazhatóban is, a fotelben pedig lábtartó és dönthető háttámla funkció található. A bútort egy neked tetsző fabetéttel is kiemelheted a többi közül!

Madrid klasszikus bőr ülőgarnitúra fotel, kanapé ággyá alakítható

Madrid klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra itt >

Monaco modern stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra

Íme egy igazán süppedős, puha támlás, modern valódi bőr ülőgarnitúra, kerekített formákkal amit igény szerint elemenként is megvásárolhatsz. Rejtett szögletes vonalvezetését a dísztűzések formázzák meg, mely igazán kiemeli a bútor alakját. Ez a fiatalos modell nagy teret igényel, csak így érvényesülhet jól. Többféle kialakítású kanapéval (kinyitható, ágyneműtartós vagy fix) állíthatod össze a kívánt ülőgarnitúrádat. Az ülését dupla rugóval látták el, hogy igazán kényelmes legyen. Mivel a pótágyrész szivacsos, ezért csak vendégágynak ajánljuk.   

Monaco klasszikus bőr ülőgarnitúra fotel, kanapé ággyá alakítható

Monaco modern stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra itt >

Toronto klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra

Klasszikus stílusú valódi bőr ülőgarnitúra, melyet támla derék kiképzése az idősek számára is igen vonzává tesz. A karfái puhára párnázottak, kényelmesek! Toronto ülőgarnitúrádat több funkciójú kanapéval is össze tudod állítani. A 3 személyes kanapé lehet fix, ágyneműtartós és nyitható is. A 2 személyes kanapét fix vagy ágyneműtartós változatban kérheted. A kényelem a dupla rugós ülőfelületnek köszönhető.

Toronto klasszikus bőr ülőgarnitúra fotel, kanapé ággyá alakítható

Toronto klasszikus stílusú, ággyá alakítható, ágyneműtartós, valódi bőr ülőgarnitúra itt >

A webáruház ügyfélszolgálata készségesen áll az ügyfelek rendelkezésére felvetődő kérdésekkel esetén.

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia